2019 divatszíne a kecses hattyú és a vibráló narancs

Ezek lesznek az év színe 2019-ben!
 
Csípős paprika, csokoládé, flamingó-narancs – többek között ezek az árnyalatok hódítanak majd a jövő évben a Pantone trendkutató intézet szerint.
 
Egyikük a „Cravings”, (szó sóvárgást, vágyakat) azaz „kísértés” elnevezést kapta: ide olyan tónusuk kerültek, mint az csípős paprika ihlette fűszeres vörös, az édes flamingó-narancs, a csokoládé és a lágy cappuccino így az élelmiszer ipar ihlette.
 
A másik a Classico” nevet viseli: Itt már a lakberendezésbe évek óta erősödő trend tapasztalható kék dominanciája érezhető,ez egy klasszikus paletta árnyalatai halhatatlanok, elegánsak.. Ebben a palettában olyan színek, mint egy kellemes fehér hattyú és egy bronzszínű teve, problémamentesen megközelíthetők egy mély zöld vízzel, egy fémes szürke, egy burgundi vörös és egy fekete kaviárral. Kiegészítve a gazdag arany és egy kis sárgabarack finomított palettájával, amely így együtt univerzális nyelvet beszél, minden termékre alkalmas a lakberendezésben.
 
 

 

Ezt olvasta már?

Dolgozószoba egyedi kivitelben

A többség általában szerencsésnek tartja azokat az embereket, akik otthonról dolgozhatnak: nem kell reggel a legnagyobb forgalomban bemenniük a munkahelyükre, este pedig ugyanígy haza, és úgy egyáltalán: nem áll egész nap a hátuk mögött a főnök, hogy ellenőrizze őket.

Ünnepi nyitva tartás!

Ünnepi nyitva tartás!   December 22-től - 2017 Január 9-ig Zárva.   Nyitás Január 10-én.   Megértésüket köszönjük Magdi&Márk   Kellemes ünnepeket! &n

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.