5 ok, amiért jobb az egyedi bútor, mint a kész

 

Nem kell beérned azzal, ami van, megelégedned egy „majdnem olyan” bútorral. Semmivel sem kell alább adnod az igényeidet, legyen szó akár formáról, színről, vagy funkcióról. Azegyedi bútor minden tekintetben olyan lesz, amilyennek te megálmodtad.

 

 

Két dolog szükséges ahhoz, hogy hamar meglegyenek az egyedi bútorok: hogy tudjuk, mit akarunk, és miből. Ennyi, és nem több. Ha határozott elképzeléseink vannak, a szakemberek hamar megcsinálják a terveket, és már csak annyi a dolgunk, hogy gyönyörködjünk a berendezésben.

 

De miért is jobb készíttetni, mint megvenni a boltban?

 

  1. Mert pontosan olyan, mint amilyet elképzeltél.

Előfordult már veled bármivel kapcsolatban, hogy megálmodtad, milyet szeretnél, aztán ezer helyen kerested, és nem találtad? Ezt a hercehurcát kerülheted el, ha eleve egyedi bútorban gondolkodsz. Biztos lehetsz benne, hogy szinte kizárt, hogy pontosan olyat fogsz találni, amilyet keresel.

 

  1. Nem kell kompromisszumot kötnöd.

Nem kell beérned azzal, ami van, megelégedned egy „majdnem olyan” bútorral. Semmivel sem kell alább adnod az igényeidet, legyen szó akár formáról, színről, vagy funkcióról. Az egyedi bútor minden tekintetben olyan lesz, amilyennek te megálmodtad.

 

  1. Nem lesz túl kicsi, vagy túl nagy.

Jártál már úgy, hogy megtaláltad a majdnem tökéletes szekrényt, csak éppen lehetett volna egy kicsit magasabb, szélesebb, vagy éppen mélyebb? Rossz döntés megvenni a szükségesnél kisebb szekrényt, aztán bosszankodni, hogy nem férünk el benne. Ha meg otthagyjuk, emiatt nem fogunk tudni nyugodni. A megoldás: készíttessük el nagyobban!

 

  1. Mert kaphatsz olyan tanácsokat, amik megfogadásával még jobb bútorod lehet.

Ha neked van egy alap elképzelésed, azt a szakemberek még megfejelhetik egy-egy javaslattal, ami például praktikusabb használatot, jobb helykihasználást tesz lehetővé. Nem muszáj persze ezekre rábólintani, de mindenképpen érdemes meghallgatni, könnyen jól járhatsz.

 

  1. Mert ez a bútor egyéni, és senki lakásában nem fogsz vele találkozni.

Ha szereted igazán magadénak érezni a dolgaidat, és nem bírod, ha másnak valamiből ugyanolyan van, az egyedi bútor neked való – ilyen biztos, csak neked lesz!

Ezt olvasta már?

Építsd be a tetőteret!

A ház tetőterének beépítése kézenfekvő megoldás, amennyiben az alapterület bővítésére valamiért nincsen lehetőség, de a lakóteret növelni kellene. A tetőtérben egy hatalmas, kihasználatlan tér áll a rendelkezésünkre, amit tetszés szerint belakh

Színekkel is tágasabbá teheted a teret

A kis lakásokkal alapvetően az a baj, hogy zsúfoltak. Bármennyire igyekszik az ember rendet tartani, sok holminak nem talál helyet, ráadásul az apró helyiségek nagyban fokozzák ezt a hatást. Mivel általában arra nem igen van lehetőség, hogy egy pici lakásból hirtelen nagyot vará

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.