5 ok, hogy miért építsd be a konyhai gépeket

A konyhai gépek beépítése már nem jelent újdonságot, bevett gyakorlatnak számít a lakberendezésben. Mégis, meglepően gyakori, hogy az embereknek nem jut eszükbe ez a megoldás, pedig nemcsak esztétikai szerepe van, hanem például akkor is nagyon praktikus és kézenfekvő, ha kicsi a hely, és szabadon álló gépeket nem, vagy csak nehezen tudnánk elhelyezni. Szerencsére a kis- és nagygépek esetében egyaránt lehet megoldást találni az egyedi bútorkészíttetés útján.

 

Íme, 5 ok, hogy miért érdemes a beépítést választani:

 

  1. Mert nagyobb lesz a munkafelület. Egy kis konyha esetében nagyon nem mindegy, hogy a gépeket a munkafelület rovására tudjuk elhelyezni, vagy meg tudjuk oldani úgy is, hogy abból ne vegyünk el. Nincs annál idegesítőbb, mint mikor nem férünk el rendesen a főzéshez, és ezt nap, mint nap átélni különösen zavaró. Ha a mosogatógépet, mosógépet, sütőt beépítjük a pult alá, máris több munkafelület marad.
  2. Egységesebb az összkép. Szintén a kicsi helyiségekben számít sokat, hogy mennyire egységes az összkép, mert ha nem az, sokkal szűkösebbnek, zsúfoltabbnak tűnik a tér. Éppen ezért kifejezetten előnyös, ha ugyanolyan színű bútorlap kerül minden gépre, és így beleolvadnak a bútorba, nem lógnak ki. Egységes hatást kelt, és kevésbé tűnik zsúfoltnak a konyhánk.
  3. Kényelmes. Bár használni ugyanúgy kell a beépített gépeket is, mint a szabadon állókat, kényelmesebbek, mert részei a berendezésnek, így nem kell őket külön kerülgetni, pakolhatunk a „tetejükre”, mivel ugye munkalap kerül föléjük. Egyszerűen praktikusabbak.
  4. Szebb. Igaz, nagyon dizájnosan alakítják már ki a legtöbb háztartási gépet, de mégiscsak szebb, ha nem fehér vagy inox felületeket kell néznünk, hanem a szép bútorunkat. Egyszerűen esztétikusabb, ha nem szakítja meg a bútor képét néha egy-egy gép.
  5. Összeszedettebb a hatás. Az előző ponthoz kapcsolódva, sokkal összeszedettebbnek, jobban összerakottnak tűnik az egész konyhánk, ha harmónia uralkodik a színekben, a berendezés kialakításában. Ehhez a gépek beépítése nagyon sokat tehet hozzá.

Ezt olvasta már?

Lakberendezési trendek: bátran használj színeket!

Sokan vannak, akik szeretik az élénk színeket, de amikor a lakásuk berendezéséről van szó, ezt mégis elnyomják magukban, és inkább a megszokott, semleges árnyalatok mellett döntenek, mert félnek merész megoldásokat eszközölni.   Tartanak attól, vajon egy v

Miért jó laminált lapból készíttetni az egyedi bútort?

    Ha úgy döntünk, hogy egyedi bútort szeretnénk készíttetni, az egyik első kérdés, amivel szembekerülünk, hogy milyen alapanyagból, vagyis miből legyen a bútor? Nagyon fontos tisztában lenni a bútor funkciójával, és az abból adód&

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.