5 ok, hogy miért építsd be a konyhai gépeket

A konyhai gépek beépítése már nem jelent újdonságot, bevett gyakorlatnak számít a lakberendezésben. Mégis, meglepően gyakori, hogy az embereknek nem jut eszükbe ez a megoldás, pedig nemcsak esztétikai szerepe van, hanem például akkor is nagyon praktikus és kézenfekvő, ha kicsi a hely, és szabadon álló gépeket nem, vagy csak nehezen tudnánk elhelyezni. Szerencsére a kis- és nagygépek esetében egyaránt lehet megoldást találni az egyedi bútorkészíttetés útján.

 

Íme, 5 ok, hogy miért érdemes a beépítést választani:

 

  1. Mert nagyobb lesz a munkafelület. Egy kis konyha esetében nagyon nem mindegy, hogy a gépeket a munkafelület rovására tudjuk elhelyezni, vagy meg tudjuk oldani úgy is, hogy abból ne vegyünk el. Nincs annál idegesítőbb, mint mikor nem férünk el rendesen a főzéshez, és ezt nap, mint nap átélni különösen zavaró. Ha a mosogatógépet, mosógépet, sütőt beépítjük a pult alá, máris több munkafelület marad.
  2. Egységesebb az összkép. Szintén a kicsi helyiségekben számít sokat, hogy mennyire egységes az összkép, mert ha nem az, sokkal szűkösebbnek, zsúfoltabbnak tűnik a tér. Éppen ezért kifejezetten előnyös, ha ugyanolyan színű bútorlap kerül minden gépre, és így beleolvadnak a bútorba, nem lógnak ki. Egységes hatást kelt, és kevésbé tűnik zsúfoltnak a konyhánk.
  3. Kényelmes. Bár használni ugyanúgy kell a beépített gépeket is, mint a szabadon állókat, kényelmesebbek, mert részei a berendezésnek, így nem kell őket külön kerülgetni, pakolhatunk a „tetejükre”, mivel ugye munkalap kerül föléjük. Egyszerűen praktikusabbak.
  4. Szebb. Igaz, nagyon dizájnosan alakítják már ki a legtöbb háztartási gépet, de mégiscsak szebb, ha nem fehér vagy inox felületeket kell néznünk, hanem a szép bútorunkat. Egyszerűen esztétikusabb, ha nem szakítja meg a bútor képét néha egy-egy gép.
  5. Összeszedettebb a hatás. Az előző ponthoz kapcsolódva, sokkal összeszedettebbnek, jobban összerakottnak tűnik az egész konyhánk, ha harmónia uralkodik a színekben, a berendezés kialakításában. Ehhez a gépek beépítése nagyon sokat tehet hozzá.

Ezt olvasta már?

Minél kevesebb a szabad hely, annál nagyobbnak tűnik a helyiség

Valószínűleg mindenki látott már pici, előnytelen elosztású lakást – a panelek nagy részének tagadhatatlan jellemzője ez. Ezeknek a lakásoknak a helyiségeit nagyon nehéz berendezni, mert kicsik, és sok esetben nem is nagyon lehet szabvány bútorokkal jól kihasználni a r

5 ok, amiért jobb az egyedi bútor, mint a kész

  Nem kell beérned azzal, ami van, megelégedned egy „majdnem olyan” bútorral. Semmivel sem kell alább adnod az igényeidet, legyen szó akár formáról, színről, vagy funkcióról. Azegyedi bútor minden tekintetben olyan lesz, amilyennek te megálmodtad.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.