A 2016-os Konyhakiállításon a Magdi Bútor Studió

Holnap kiállításra megyünk ezért üzletünk zárva lesz március 4. és 5-én-. Nyitás március 8-án.

Ezekben a percekben folynak az utolsó simítások és legfontosabb szerelési munkálatok (EDDIG MINDEN RENDBEN fa pult alját 3x). A helyszíni beszámolók szerint valami elképesztően ütős lett....Hol?

A stand a két bejárat közt 35/A találtok majd meg minket igazán bevállalós konyhákkal találkozhatsz, ahol bátran vegyítik a különböző felületeket, anyagokat és színeket, erős kontrasztokat. A hagyományostól a modernig,akár az extravagáns igények kielégítésére.

Egy szuper látványos üvegfelületek újra értelmezésével szeretnénk megmutatni azt a fantasztikus színvilágot, részletgazdagságot, amire képesek vagyunk a mostani XXI. századi nyomda és Led fénytechnikával. Lehetőség van tetszőleges témájú kép csempére vagy üvegre nyomtatására, ami feldobja és egyedülállóvá teszi konyhabútorod, lakásod kérdezd meg személyesen a szakma legjobbjait a kiállításon, miben tudnátok igazán személyre szabott meleg otthont varázsolni.

Gyere el a Konyhakiállításra, gyönyörködj hosszan,mert lesz látnivaló bőven. A stand látogatói számára több meglepetést is tartogatunk. Gondos tervezés és évek tapasztalata amely minden részletre kiterjed, mert veled tervezünk. Kérdéseiddel fordulj bizalommal a Magdi Bútor évtizedes tapasztalattal rendelkező tervezőihez, akik már 1748-db konyhát kiviteleztek.

Ez a 35/A stand többről szól, mint a konyhabútor"

 

Ezt olvasta már?

Ne a szekrény tetejére pakolj – inkább építsd be!

Kis lakásokban mindig problémás pont szokott lenni, hogy nagyon kevés hely van a holmik tárolására. Persze mindenki igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, és szinte mindenhová pakolnak, ahol nincsenek útban a tárgyak: a sarkokba, a bútorok mögé, és akár a szekr&e

Többfunkciós helyiségek – mennyire válasszuk külön a stílust?

A modern lakberendezési, belsőépítészeti trendekhez alkalmazkodva igen gyakori, hogy egy lakáson belül a sok kicsi helyett kevesebb nagy helyiség van, amik viszont több funkciót töltenek be. Ezek közül igen népszerű és gyakori az amerikai konyhás nappali, esetleg a nappali étkezővel pá

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.