A 2016-os Konyhakiállításon a Magdi Bútor Studió

Holnap kiállításra megyünk ezért üzletünk zárva lesz március 4. és 5-én-. Nyitás március 8-án.

Ezekben a percekben folynak az utolsó simítások és legfontosabb szerelési munkálatok (EDDIG MINDEN RENDBEN fa pult alját 3x). A helyszíni beszámolók szerint valami elképesztően ütős lett....Hol?

A stand a két bejárat közt 35/A találtok majd meg minket igazán bevállalós konyhákkal találkozhatsz, ahol bátran vegyítik a különböző felületeket, anyagokat és színeket, erős kontrasztokat. A hagyományostól a modernig,akár az extravagáns igények kielégítésére.

Egy szuper látványos üvegfelületek újra értelmezésével szeretnénk megmutatni azt a fantasztikus színvilágot, részletgazdagságot, amire képesek vagyunk a mostani XXI. századi nyomda és Led fénytechnikával. Lehetőség van tetszőleges témájú kép csempére vagy üvegre nyomtatására, ami feldobja és egyedülállóvá teszi konyhabútorod, lakásod kérdezd meg személyesen a szakma legjobbjait a kiállításon, miben tudnátok igazán személyre szabott meleg otthont varázsolni.

Gyere el a Konyhakiállításra, gyönyörködj hosszan,mert lesz látnivaló bőven. A stand látogatói számára több meglepetést is tartogatunk. Gondos tervezés és évek tapasztalata amely minden részletre kiterjed, mert veled tervezünk. Kérdéseiddel fordulj bizalommal a Magdi Bútor évtizedes tapasztalattal rendelkező tervezőihez, akik már 1748-db konyhát kiviteleztek.

Ez a 35/A stand többről szól, mint a konyhabútor"

 

Ezt olvasta már?

Saját tervezésű bútorok, egyedi dekorációval

Saját tervezésű bútorok, egyedi dekorációval     Amikor a lakásunk berendezésén fáradozunk, természetes, hogy azt szeretnénk elérni, hogy a végeredmény egyedi legyen, és tükrözze a stílusunkat. Ez az, amit a bútorboltokban kapható elemes

Megoldások szekrényajtókra – miért van ennek akkora jelentősége?

Ha egyedileg készíttetünk bútorokat, minden apró részletre tőlünk fognak rákérdezni, és nekünk kell dönteni mindenről. Pont egy ilyen részlet az is, hogy az ajtók merre nyíljanak, és hogyan. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez egy olyan dolog, ami a legtöbb embernek előzetese

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.