A bútoros szakma a Salone del Mobile Milánó kiállításra megy ezen a héten!

Ezért mi is a stúdiónk viszont zárva lesz Április 18.-19.-én

De te kövess minket az instagrammon és segítünk egy kis hangulatott átadni erről a csodálatos eseményről.


EuroCucina vagyis a FTK - technológia a konyha számára 2018
Az 1974-ben indított kétéves Nemzetközi Konyhai Kiállítás és annak fedezetlen eseménye, a FTK (Technology for the Kitchen) a csúcsminőségű konyhák vezető bemutatóterméke. 48 országból  jönnek a kiállítók ( csak konyhából 117 vállalat!)  22.192 m2 kiállítási területen. Mindez áttekintést add a beépített háztartási készülékek legújabb technológiájáról, olyan modellekkel, prototípusokkal amiket a legnagyobb multik fejlesztettek az elmúlt években. Egyébként páratlan években Köln ad helyet az európai trendeket meghatározó konyha kiállításoknak. Tavaly ilyen volt Kölnben a Livingkitchen2017

Mostani évben ez lesz a 22. esemény az "EuroCucina" konyhakiállításnak. Ami egyre inkább célzottabb és innovatívabb választ ad az ágazat iránti óriási érdeklődésre, valamint az FTK - Technology For The Kitchen,  rendezvénye, amely beépített háztartási gépekre és azok fejlődésére specializálódott.

A kiállítási tárgyak legfontosabb elképzelései, kiállítótéren belül, a hatékonyság és a felfedezés. A konyhák már nem tisztán funkcionális terek, hanem az otthon legfontosabb csomópontjává válik, ahol a kulcs az együttélés és a szociális kapcsolatok helyszíne. Az otthon melegének újjáéledése összekapcsolása, többcélú és professzionális teret teremt. A több mint 300.000 várt látogatót nagyszámú kiváló minőségű áruval fogadják. Az EuroCucina összes kiállítása a kortárs dizájnt, a technológiai innovációt, a következő generációs teljesítményt, az energiahatékonyságot és az egyszerű használatot testesíti meg. Az új formák, színek és anyagok segítik a konyhát  a külvilággal való interakció helyének kijelölésében.


Mint mindig, az FTK - a Konyhák Technológiája - 48 kiállítóval 22.192 m2 kiállítási területen - áttekintést ad a beépített háztartási készülékek legújabb technológiájáról, olyan modellekkel, prototípusokkal amiket a legnagyobb multik fejlesztettek az elmúlt években.

 

Az unió összes Művészeti Akadémia végzős hallgatóinak a projektjei itt debutálnak, És minden pavilonban össze lehet futni a világ bármely pontjáról jött stár desingerekkel akik vagy kiállítanak vagy ugyanúgy sodródnak melletted a tömegben az áromlatokkal és inspirálódnak 

 Itt lesz tényleg minden ami a holisztikus konyha fogalmába belefér, minden ami a konyhához valamilyen módon hozzá tartozik. És minden ami bútor és design. Hogy igazán tematikus legyen arra minden lehetőség és hely megvan.

Mire vagyunk kíváncsiak? Természetesen mindenre! Befogjuk tudni járni az egészet? Nem áltatjuk magunkat de igyekszünk megmutatni a legérdekesebb pontokat. 

Ezt olvasta már?

Mekkora legyen a munkafelület a konyhában?

  Egy konyha berendezése rengeteg kihívást rejt magában – aki nem bútorozott már be, és szerelt fel teljesen konyhát, az nem is tudja, mennyit. Nagyon fontos, hogy ezt a kérdést jól átgondoljuk, egy konyha ugyanis napi szinten aktívan igénybe van véve, és az, hogy

Megoldások szekrényajtókra – miért van ennek akkora jelentősége?

Ha egyedileg készíttetünk bútorokat, minden apró részletre tőlünk fognak rákérdezni, és nekünk kell dönteni mindenről. Pont egy ilyen részlet az is, hogy az ajtók merre nyíljanak, és hogyan. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez egy olyan dolog, ami a legtöbb embernek előzetese

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.