A konyha szerves része a kávégép

Rád is jellemző, hogy a reggeli első kávéd előtt még annyira kómás vagy, hogy a kávéd megfőzése is komoly kihívásnak bizonyul? Ha a válaszod nem, szerencsés vagy, ha viszont igen, akkor neked is szükséged lehet egy olyan kávéfőzőre, ami megcsinálja a munka nagyját helyetted. Amíg a kotyogóst kellett töltögetnem, én is rendszeresen mellészórtam, kiöntöttem, túltöltöttem, és mire kész lett a kávé, már a plafonon voltam attól, hogy ez is mekkora macerával jár korán reggel, és esküdöztem, hogy leszokok a kávéról. Ami persze lehetetlen volt, mert anélkül nem tudok magamhoz térni, az az én rituálém.

 

A gondomra a megoldás egy jó automata asztali kávégép lett. Reggel kicsoszogok a konyhába, megnyomok két gombot, és már fő is a kávém anélkül, hogy nekem bármit is kellene csinálnom. Oké, némi odafigyelést azért igényel a dolog, mert időnként fel kell tölteni a gépet valódi friss kávészemekkel, de nem minden reggel, és nem közvetlen kávéfőzés előtt. Így sokkal nyugodtabban tudom tölteni a napjaim első negyed óráját, még a kávéval szépen lassan felébredek.

Na de hová tegyek egy ekkora gépet?

 

Igen-igen, tudom, mi a gond ezekkel a kávégépekkel: hogy jó nagyok, és nehezen férnek el, pláne egy kisebb konyhában. Erre azonban lehet kreatív megoldásokat találni: extra mélységű konyhapult, ahol még a kávégép előtt is marad annyi hely, hogy kényelmesen tudjuk használni, esetleg egy plusz polc egy kihasználatlan sarokban, ami kimondottan a kávégép tárolására szolgál. Az asztali kávégépek általában kellőképpen dizájnosak ahhoz, hogy vállalhatóak legyenek így szem előtt, sőt, akár a konyha díszét is jelenthetik!

 

 

Milyen kávéval kínáljuk a vendégeinket?

 

Tudod, mi jó még a kávégépben? Az, hogy mindig profi kávéval tudsz előrukkolni a vendégeidnek, és ha egyszerre többen is vannak, és mást-mást szeretnek nem probléma nem kell fél órát várni arra, hogy mindenkinek jusson kávé. Nagyon meg tudja könnyíteni az ember életét egy ilyen gép számos helyzetben, ezért mindenképpen érdemes beszerezni egyet – konyhát meg alakíthatjuk egyedileg úgy, hogy elférjen!

Forrás: http://magdibutor.blog.hu/2017/09/21/a_konyha_szerves_resze_a_kavegep

Ezt olvasta már?

Szakmai nap a Schachermayer házi vásáron

Holnap Május 25-én szakmai nap MIATT ZÁRVA lesz a stúdiónk De készülünk majd egy remek beszámolóval a legújabb vasalatokról, mert a Schachermayer házi vásárra megyünk :D   Magdi&Márk!  

Gyerekbiztos bútorok egyedileg készítve

Akinek van gyereke, az tudja, mekkora boldogság, mikor a pici elkezd mászni, majd feláll, és kapaszkodva megteszi első lépéseit. És akinek van gyereke, az azt is tudja, mekkora bosszúság tud lenni, hogy az immár önjáró csemete egy pillanat alatt eljut a szekrényekig, fiókokig, kihúzza,

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.