Álmodd meg magad az otthonodat!

Ezen a hétvégén megjelenő cikkünk is nagyon sikeres volt Index címlapot is kapott! Köszönjük! 

 

 

Álmodd meg magad az otthonodat!

  

Egy új otthon berendezése amellett, hogy rengeteg munka, nagyon nagy élmény is. Ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy teljesen a saját ízlésünkre formáljuk a környezetünket, hogy mindenből kiválasszuk a nekünk leginkább tetszőt. Ez nagyon fontos, hiszen az ember olyan környezetben tudja leginkább jól érezni magát, ami teljesen a saját ízlését tükrözi. Rossz hír, hogy a készen megvásárolható bútorok között általában elég kevés van, ami tökéletesen képes megfelelni az ízlésünknek, minden szempontból, pláne elérhető áron. Meg lehet alkudni, de az már nem ugyanolyan. Ilyenkor lehet jó megoldás a saját, egyedi bútor tervezése.

 

stockfoto_butorbolt_obuda_magdibutor454fa.jpg

 

Pontosan olyan, amilyennek elképzelted

 

Nagyon kiábrándító, amikor Te lelki szemeid előtt már látod, hogy fog kinézni a hálószobád: milyen ágyad lesz, milyen éjjeliszekrényed, milyen gardróbszekrényed, majd nekilátsz a keresésnek, és egész egyszerűen nem találsz olyat.Legjobb esetben maximum hasonlót, de pont olyat, amilyen a fejedben létezik, nem. Ilyenkor sajnos elég sokan döntenek úgy, hogy választanak a rendelkezésre álló kínálatból, és elfogadják azt, ami van. Ez viszont már bizony megalkuvás, és máris lőttek az álomotthonnak, a saját elképzeléseknek. Pedig egy saját tervezésű, külön legyártott bútor megoldást jelenthetne erre a problémára!

 magdibutor_butorbolt_konyhabutor22-1medium.jpg

 

Beépített bútorok, praktikus helykihasználás

 

Ahelyett, hogy elkezded böngészni, milyen szekrények, ágyak, komódok, konyhabútorok, nappali szekrénysorok közül választhatsz, mi lenne, ha inkább magad találnád ki, mit szeretnél, és elkészíttetnéd? Ilyen módon lehetőséged van arra, hogy egyénileg beépíttesd a bútoraidat, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a helyükre, és garantáltan valami olyasmit kapsz a lakásodba, ami teljes mértékben Te vagy, és másnak olyan nincs! Az egyedi tervezésű, beépített bútorokkal rengeteg helyet spórolhatsz, és lehetőséged nyílik a lehető legpraktikusabban kihasználni a teret, számos különleges megoldással. Szabadon engedheted a kreativitásodat, és a szakemberek segítségével tényleg megalkothatod álmaid otthonát, mindenféle kompromisszum nélkül! És mindezt hogyan lehet megcsinálni egy kis helységben?

Magdi Bútor Stúdió a​ hely, a​hol veled tervezünk, otthont alkotunk neked​!​ Teljes körű szolgáltatás, kivételes igények megvalósítása​!. -Solymosi-Kabdebó Magdolna​, a​ beépíthető bútor​ok ​szakértő​je​.

Forrás: http://magdibutor.blog.hu/2015/11/30/almodd_meg_magad_az_otthonodat

 

Ezt olvasta már?

Hogyan álmodjam meg a bútoromat?

    Az egyedi bútor készíttetésben rengeteg lehetőség rejlik, ráadásul nem is feltétlenül drága – és erre egyre több ember ébred rá. Nem kell kompromisszumot kötni, és olyan bútort választani az üzletben, ami MAJDNEM olyan, mint amilyen tetszene.

Konyhakiállítás alatti nyeremény játék

Részvételi- és játékszabályzat – “#magdibutor,veled tervezünk" - Játék”     1. A Magdi Bútor Stúdió Kft. /székhelye: 1035 Budapest, Vihar utca 24 (a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (tov&aacu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.