Álomgardrób, beépített polcokkal és fiókokkal

 

A nők többsége valószínűleg már egészen kislány kora óta álmodik egy hatalmas, gyönyörű gardróbszobáról, olyanról, amilyeneket a filmekben, sorozatokban látni, telis-tele ruhákkal és cipőkkel. Felnőttként aki megteheti, általában meg is valósítja az álmát, de ez nem is olyan könnyű, mint gondolnánk. Nem feltétlenül helyhiány miatt, hanem azért, mert egy gardróbszobába nem lehet csak úgy beállítani pár szekrényt, meg felfúrni pár polcot. Mivel ezek a helyiségek többnyire nem nagyok, nagyon meg kell gondolni, hová mit rakunk, hogy tényleg minden elférjen, és mindennek meglegyen a maga helye – mert egy gardróbszoba bizony csak így szép. Egyedileg tervezett bútorokkal szerencsére megoldható a maximális helykihasználás úgy, hogy a látvány is megmaradjon.

 

Padlótól a plafonig

 

A gardróbszobák tökéletes kihasználásához beépíthető bútorokra van szükség, a padlótól egészen a plafonig. Ezt nyilvánvalóan nem lehet megvásárolni egy bútorboltban, ami elemes bútorok forgalmazására szakosodott. Ha tényleg szép és rendezett gardróbot szeretnénk, bizony meg kell terveztetni bele a bútort, és egyénileg elkészíttetni. Ez közel sem olyan macerás, mint ahogyan hangzik. A szakember kijön, felméri a terepet, elmondjuk neki az elképzeléseinket, ami alapján készít egy pontos tervet. Természetesen erre még rá kell bólintanunk, mielőtt bármi is történne. Ha ez megvan, elkészítik, majd beépítik a bútorokat.

 

Tartósabbak az egyedi bútorok

 

Az ilyen egyénileg készített bútorok általában jóval tartósabbak is, mint a sorozatgyártott társaik. Egyszerűen azért, mert nem futószalagon készülnek, csak az adott darabok gyártják le, így van lehetőség precízen, odafigyelve dolgozni. Mivel nem az a cél, hogy egy adott termék minél kevesebb ráfordítással járjon a készítőnek, minőségibb anyagokat is használnak a folyamat során. Mivel a vevő elképzelései az irányadók, ezek a bútorok jobban el szokták nyerni tulajdonosuk tetszését, hiszen nem kell megalkudni, nem egy meglévő készletből választott, hanem a saját igényei alapján készültek.

 

Magdi Bútor Stúdió a​ hely, a​hol veled tervezünk, otthont alkotunk neked​!​ Teljes körű szolgáltatás, kivételes igények megvalósítása​! Solymosi-Kabdebó Magdolna​, a​ beépíthető bútor​ok ​szakértő​je​.

 

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad!

Forrás: http://magdibutor.blog.hu/2015/12/11/alomgardrob_beepitett_polcokkal_es_fiokokkal

 

 

 

Ezt olvasta már?

Konyhakiállítás alatti nyeremény játék

Részvételi- és játékszabályzat – “#magdibutor,veled tervezünk" - Játék”     1. A Magdi Bútor Stúdió Kft. /székhelye: 1035 Budapest, Vihar utca 24 (a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (tov&aacu

Kicsi a gyerekszoba? Megoldást jelenthet az emeletes ágy!

Sok kis lakásban jelent problémát, hogy ha második (vagy többedik) gyerek érkezik a családba, a kis gyerekszobában nehéz elhelyezni még egy ágyat. Ilyen esetekben jelenthet megoldást az emeletes ágy, amivel rengeteg helyet nyerünk, hiszen az alapterületből csak egy ágy helyét foglal

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.