Az idei Construma mustra 2017

 

 Hogy miért érdemes kilátogatni az idei Constumára? Az alábbi videó nem rémiszt el hanem kedvet csinál: 

Mindenképp megéri, ha most építkezel, vagy lakásfelújításba kezdesz a közeljövőben, és 2020-ban is menő otthont szeretnél. (Ez egy tanulmány ami segíthet még ebben  19 költséges hiba a felújítás során (és hogyan kerüld el őket). )

Ez az év különleges szakmai szempontból, mert 50 éves a Hungexpo, nemzetközi kiállításként az idei Construma is megújult, ami kezdetben építészeti kiállítás volt mára komplett otthonteremtési kiállítási csokorrá nőtte ki magát.A  gépészet tekintetében, idén minden eddiginél több kiállító mutatja be mire is képes a XXI. században. Sok szakmai előadást tartanak a szakmabelieknek és tematikus szakmai túrákat az érdeklődőknek.

 construma050.jpgconstruma_galeria005.jpg

construma051.jpg

Tényleg hatalmas a kínálat az épületgépészeti berendezések és a különböző ökorendszerek terén, már az egész otthonra kiterjedő automatizálás, az okos otthon kialakítása is megvalósítható, különböző passzív, nullenergia-fogyasztású megoldásokkal. Idén a bútorosok kevesebben vannak mint tavaly, és sokan ugyanazt vitték ki, ezen a téren újdonságot nem láttunk. Itt olvashatod a 2016-os Construma mustra cikkünk.

De a kültéri és beltéri burkolatmegoldások és nyílászárók terén, mindenki ott van aki számít. Különböző árkategóriák széles választéka volt megtalálható. A kertekben a növények, térkövek segítségével a kertépítészek képesek legkülönbözőbb hangulatok kialakítására, amit aztán egy robotfűnyíróval gondozhatunk. Az F-pavilonban a legmondernebb háztartási beépíthető gépek forgalmazói is kiállítanak, a kedvenc Ecorgan partnerünktől teljes körű tájékoztatást tudtok majd kapni. A Whirlpool standján ismét van Főzőakadémia Lázár chéf bemutatóival.

 

 

Mára minden tekintetben felnőttek a külföldi kiállításokhoz, a hazai kiállítók pavilonjai aminek a kialakítása, igényessége, technikai háttere és kiszolgálása mindenhol jeles érdemel. (pl. VR-technológia és prezentáció alkalmazása)construma033_1.jpgconstruma_galeria094.jpgÖkoház projekt bemutatása

construma039.jpg

Hazai pályán mindig előnyben a KKV-k és a nagykereskedők, de sok a nemzetközi cég is.

construma_galeria077.jpg

construma045.jpg

construma038_1.jpg

 

A Construma idén nagy hangsúlyt fektet a jövő zálogába a szakember utánpótlás megoldására. Komplex akciótervet dolgoztak ki, állásbörze és szakmai továbbképzést folytatnak. Cél megnyerni a fiatalokat. lehetőségeket és kedvezményeket biztosítanak a szakmát választóknak. A VGF forma-1 flúgos futamja nagyon szórakoztató volt, ami során épületgépészeti alkatrészekből csináltak járművet.

construma_galeria102.jpg

 construma_galeria111.jpg

A jövő szakmunkásai tanulmányi úton és az alkotásaik
construma048_1.jpg

 

Forrás http://magdibutor.blog.hu/2017/04/06/az_idei_construma_mustra

Ezt olvasta már?

Fali polcok és szekrények: milyen magasan legyenek?

A falak kihasználása nagyon jó ötlet, ha a lakásban egyébként kicsik a helyiségek, és kevés a tárolóegység. Adja magát, hogy ebben az esetben fali szekrényekkel és polcokkal igyekszünk helyet csinálni a különböző tárgyainknak, hogy ne csak kall&oa

Konyhakiállítás alatti nyeremény játék

Részvételi- és játékszabályzat – “#magdibutor,veled tervezünk" - Játék”     1. A Magdi Bútor Stúdió Kft. /székhelye: 1035 Budapest, Vihar utca 24 (a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (tov&aacu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.