Beépíthető gépek, őszi termék akciók!

 

Az asztalon az összes aktuális prospektus amit a kezedbe adunk neked a választáshoz! És folyamatosan jönnek az új őszi promóciók a hírlevelekben, ezek a prospektusok általában évente többször teljesen megújulnak. Szinte hetente jönnek a termék managerek és tájékoztatnak az aktuális bevezetésről, hírekről, fejlesztésekről, évente több meghívás van komplex termékbemutatókra! Ezeken a szakmai napokon ugyanúgy továbbképzést kapunk, mint egy ügyvéd vagy orvos, az aktuális fejlesztésekről, nem csak a telefonok és a televíziók fejlődnek évről évre.

És mindezt a tudást átadjuk neked, amikor veled tervezünk a stúdióban, miután megismertünk, csak az igényeidnek megfelelő gépeket javasoljuk. Mindig adunk több választási lehetőséget az általad preferált márkából, hogy valódi alternatívát nyújtsunk az árgépen való keresgélés helyett.
Egy stúdió a gépeket a jelzett összegekért nemcsak megrendeli,hanem szerelésig összeszedi,tárolja és kiszállítja a bútorral együtt, amit komplett beszerel. Az évtizedes partnerkapcsolatok miatt pedig az esetleges garanciális problémákat gördülékenyen megoldjuk.

Ha más csatornán rendeled,akkor az általad választott szállító cég és neked kell intézi ezt, részünkről arra van szükség, hogy a szerelésen minden legyen ott, hogy másnapra már használható konyhád legyen!
Ez tudja a mi konyhastúdiónk ahol #veledtervezünk
#tanácsadás #beépithetőgepek

 

 

Ezt olvasta már?

Így lehet szuperkényelmes a konyhád!

A konyha megtervezése nem kis feladat, mégpedig azért nem, mert nagyon nehéz jól csinálni. Első hallásra nem tűnik bonyolultnak, hogy kitaláljuk pár szekrény és háztartási nagygép helyét, csakhogy azt is figyelembe kell venni, hogy praktikus legyen az elrendezés. Alapesetben ugyanis

Hogyan használjunk ki egy kis szobát

Hogyan használjunk ki egy kis szobát?     A kis helyiségek maximális kihasználása, praktikus berendezése komoly kihívás. Amikor kicsi a hely, gyakran merül fel az a probléma, hogy nem férünk el, nem tudjuk rendesen elpakolni a holmijainkat, és úgy érezzük magunk

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.