Beépíthető gépek, őszi termék akciók!

 

Az asztalon az összes aktuális prospektus amit a kezedbe adunk neked a választáshoz! És folyamatosan jönnek az új őszi promóciók a hírlevelekben, ezek a prospektusok általában évente többször teljesen megújulnak. Szinte hetente jönnek a termék managerek és tájékoztatnak az aktuális bevezetésről, hírekről, fejlesztésekről, évente több meghívás van komplex termékbemutatókra! Ezeken a szakmai napokon ugyanúgy továbbképzést kapunk, mint egy ügyvéd vagy orvos, az aktuális fejlesztésekről, nem csak a telefonok és a televíziók fejlődnek évről évre.

És mindezt a tudást átadjuk neked, amikor veled tervezünk a stúdióban, miután megismertünk, csak az igényeidnek megfelelő gépeket javasoljuk. Mindig adunk több választási lehetőséget az általad preferált márkából, hogy valódi alternatívát nyújtsunk az árgépen való keresgélés helyett.
Egy stúdió a gépeket a jelzett összegekért nemcsak megrendeli,hanem szerelésig összeszedi,tárolja és kiszállítja a bútorral együtt, amit komplett beszerel. Az évtizedes partnerkapcsolatok miatt pedig az esetleges garanciális problémákat gördülékenyen megoldjuk.

Ha más csatornán rendeled,akkor az általad választott szállító cég és neked kell intézi ezt, részünkről arra van szükség, hogy a szerelésen minden legyen ott, hogy másnapra már használható konyhád legyen!
Ez tudja a mi konyhastúdiónk ahol #veledtervezünk
#tanácsadás #beépithetőgepek

 

 

Ezt olvasta már?

Bútorok magassága testreszabva

Az üzletekben kapható bútorok általában szabvány méretűek, többek között a magasság tekintetében is. A legtöbb ember számára ez pont megfelelő, de aki nem az átlagos mérethez tartozik, annak meggyűlhet ezzel a baja. Ami azt illeti, mindkettőre ismerek példát:volt e

Jöjjön el a konyhakiállítás 2017 rendezvényre és szeressen bele az új konyhájába!

Lakásfelújító vagy építkezik netán új házat vásárolt és nincs benne még a megfelelő beépített bútor? Vagy csak le szeretné már cserélni idén a régit? Jöjjön el az idei #konyhakíállitás ra és szeressen bele az &u

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.