Beépíthető gépek, őszi termék akciók!

 

Az asztalon az összes aktuális prospektus amit a kezedbe adunk neked a választáshoz! És folyamatosan jönnek az új őszi promóciók a hírlevelekben, ezek a prospektusok általában évente többször teljesen megújulnak. Szinte hetente jönnek a termék managerek és tájékoztatnak az aktuális bevezetésről, hírekről, fejlesztésekről, évente több meghívás van komplex termékbemutatókra! Ezeken a szakmai napokon ugyanúgy továbbképzést kapunk, mint egy ügyvéd vagy orvos, az aktuális fejlesztésekről, nem csak a telefonok és a televíziók fejlődnek évről évre.

És mindezt a tudást átadjuk neked, amikor veled tervezünk a stúdióban, miután megismertünk, csak az igényeidnek megfelelő gépeket javasoljuk. Mindig adunk több választási lehetőséget az általad preferált márkából, hogy valódi alternatívát nyújtsunk az árgépen való keresgélés helyett.
Egy stúdió a gépeket a jelzett összegekért nemcsak megrendeli,hanem szerelésig összeszedi,tárolja és kiszállítja a bútorral együtt, amit komplett beszerel. Az évtizedes partnerkapcsolatok miatt pedig az esetleges garanciális problémákat gördülékenyen megoldjuk.

Ha más csatornán rendeled,akkor az általad választott szállító cég és neked kell intézi ezt, részünkről arra van szükség, hogy a szerelésen minden legyen ott, hogy másnapra már használható konyhád legyen!
Ez tudja a mi konyhastúdiónk ahol #veledtervezünk
#tanácsadás #beépithetőgepek

 

 

Ezt olvasta már?

Otthonról dolgozol? Legyen irodád!

Az otthoni munkavégzés sokak álma: nem kell többé korán kelni, úgy osztja be az ember az idejét, ahogy akarja. Ki ne vágyna erre? Aki azonban már próbálta, az tudja, hogy nem olyan egyszerű. Komoly önfegyelem kell hozzá, hogy az ember ne találjon folyton valami más tennivalót

Nem kényelmes az ágyad? Készíttess magadnak!

Sok ember panaszkodik arra, hogy hiába próbált nagy körültekintéssel ágyat választani magának, valami mégsem stimmel. Nem elég nagy, nem elég stabil, nyikorog-nyekereg, kényelmetlen a fejtámla. Bizony előfordulhat, hogy hiába nézünk végig akár ezer ágykeret

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.