Csak egy lépcső?

Sokszor panaszkodnak az emberek, hogy kevés a hely a lakásukban. Ha azonban alaposabban megnézzük, nagyon gyakran az a probléma, hogy egyszerűen nem használják ki rendesen a helyet, ami rendelkezésre áll. Ez nem feltétlenül róható fel bárkinek, ugyanis a szűkös hely sokszor olyan kreatív megoldásokat kíván, ami nem feltétlenül megszokott, és nem jut bárkinek az eszébe.

 

A legfőbb gond a szűkös hellyel az szokott lenni, hogy kevés a tárolókapacitás, vagyis a holmiknak nincs elég hely. Ez általában azt eredményezi, hogy kallódnak a lakásban össze-vissza, egyik sarokból a másikba dobjuk őket, és ettől folyton rendetlennek néz ki minden egyes helyiség. Ha van hová elpakolni a tárgyakat, egyből sokkal rendezettebb az összkép, ezért érdemes időt szánni rá, hogy megtaláljuk a megoldást.

 

Sok helyet elvesz a lépcső

 

Akinél van emelet, az tudja, mennyi helyet vehet el egy szobából a lépcső. Ha egy kisebb szobáról beszélünk, úgy érezhetjük, hogy a használható tér nagy részét elfoglalja a feljáró, és ez általában így is van. Némi kreativitással azonban elérhetjük, hogy a lépcső helye ne elpazarolt terület legyen, hanem nagyon is jól ki legyen használva.

magdibutor_egyedi_lepcsok_megoldasok06.jpg

magdibutor_egyedi_lepcsok_megoldasok02.jpg

Mi a helyzet például a lépcső alatti résszel? Nos, a legtöbb lakásban ezt semmire nem használják, legfeljebb a házi kedvencek fekhelye kerül a lépcső alá. Kétségtelen, hogy nekik is jár egy nyugodt zug, de azért ennél hatékonyabban is ki lehet használni a lépcső alatti részt – ettől még a kutyát nem kell kilakoltatni. A lépcső alá például kitűnően építhetők be szekrények, fiókok, hogy észrevétlenül találhassunk helyet a holmijainknak.

 

Hogyan kell ezt elképzelni?

 Legyünk kicsit kreatívak! Minden lépcsőfok alatt lehet egy fiók, amit kihúzhatunk előre, de akár oldalra is, attól függően, mit szeretnénk tárolni benne. Ahogy növekedik a lépcsőfokok távolsága a padlótól, beépített szekrények is alá fognak férni, így még több tárolót nyerhetünk. Ha van háziállatunk, az ő fekhelyét is megoldhatjuk beépített formában – sokkal jobban fog kinézni, mint egy fekhely, amit csak úgy odaraktak.

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot: m.me/magdibutor 

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad! Nyomj egy gombot a követésre és nem maradsz le a többi cikkről.

Forrás: http://magdibutor.blog.hu/2017/05/31/csak_egy_lepcso

Ezt olvasta már?

A Te konyhádban milyen kávéfőző van?

A konyhabútor és a nagyobb gépek mellett komoly mértékben képesek meghatározni a konyhád arculatát a kis háztartási gépek is. Ezekre az ember annyira nem hajlamos figyelmet fordítani, mert „csak egy gép”, nem számít – pedig nagyon is számít! Az ilyen g&

Dizájnos polcokat a falra!

A polcok minden lakásban jó szolgálatot tehetnek, különösen ott, ahol egyébként is kicsi a hely, és sok fejtörést okoz a különböző holmik tárolása. A polcok segítségével sokkal több tárgynak találhatunk helyet, hiszen hasznosíthatjuk a falon l&ea

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.