Csak egy lépcső?

Sokszor panaszkodnak az emberek, hogy kevés a hely a lakásukban. Ha azonban alaposabban megnézzük, nagyon gyakran az a probléma, hogy egyszerűen nem használják ki rendesen a helyet, ami rendelkezésre áll. Ez nem feltétlenül róható fel bárkinek, ugyanis a szűkös hely sokszor olyan kreatív megoldásokat kíván, ami nem feltétlenül megszokott, és nem jut bárkinek az eszébe.

 

A legfőbb gond a szűkös hellyel az szokott lenni, hogy kevés a tárolókapacitás, vagyis a holmiknak nincs elég hely. Ez általában azt eredményezi, hogy kallódnak a lakásban össze-vissza, egyik sarokból a másikba dobjuk őket, és ettől folyton rendetlennek néz ki minden egyes helyiség. Ha van hová elpakolni a tárgyakat, egyből sokkal rendezettebb az összkép, ezért érdemes időt szánni rá, hogy megtaláljuk a megoldást.

 

Sok helyet elvesz a lépcső

 

Akinél van emelet, az tudja, mennyi helyet vehet el egy szobából a lépcső. Ha egy kisebb szobáról beszélünk, úgy érezhetjük, hogy a használható tér nagy részét elfoglalja a feljáró, és ez általában így is van. Némi kreativitással azonban elérhetjük, hogy a lépcső helye ne elpazarolt terület legyen, hanem nagyon is jól ki legyen használva.

magdibutor_egyedi_lepcsok_megoldasok06.jpg

magdibutor_egyedi_lepcsok_megoldasok02.jpg

Mi a helyzet például a lépcső alatti résszel? Nos, a legtöbb lakásban ezt semmire nem használják, legfeljebb a házi kedvencek fekhelye kerül a lépcső alá. Kétségtelen, hogy nekik is jár egy nyugodt zug, de azért ennél hatékonyabban is ki lehet használni a lépcső alatti részt – ettől még a kutyát nem kell kilakoltatni. A lépcső alá például kitűnően építhetők be szekrények, fiókok, hogy észrevétlenül találhassunk helyet a holmijainknak.

 

Hogyan kell ezt elképzelni?

 Legyünk kicsit kreatívak! Minden lépcsőfok alatt lehet egy fiók, amit kihúzhatunk előre, de akár oldalra is, attól függően, mit szeretnénk tárolni benne. Ahogy növekedik a lépcsőfokok távolsága a padlótól, beépített szekrények is alá fognak férni, így még több tárolót nyerhetünk. Ha van háziállatunk, az ő fekhelyét is megoldhatjuk beépített formában – sokkal jobban fog kinézni, mint egy fekhely, amit csak úgy odaraktak.

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot: m.me/magdibutor 

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad! Nyomj egy gombot a követésre és nem maradsz le a többi cikkről.

Forrás: http://magdibutor.blog.hu/2017/05/31/csak_egy_lepcso

Ezt olvasta már?

Gyerekbiztos bútorok egyedileg készítve

Akinek van gyereke, az tudja, mekkora boldogság, mikor a pici elkezd mászni, majd feláll, és kapaszkodva megteszi első lépéseit. És akinek van gyereke, az azt is tudja, mekkora bosszúság tud lenni, hogy az immár önjáró csemete egy pillanat alatt eljut a szekrényekig, fiókokig, kihúzza,

Bútorok térelválasztóként: merj kísérletezni!

Nagyon sok lakás esetében okoz problémát, hogy egyszerűen rossz az elosztása, kedvezőtlenek a helyiségek arányai. Gyakran találkozhatunk például azzal a helyzettel, hogy adott egy kétszobás lakás, ahol az egyik szoba viszonylag kicsi, a másik pedig jó nagy. Külön nappali nincs, a

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.