Dolgozószoba egyedi kivitelben

magdibutor_dolgozo52.jpg

A többség általában szerencsésnek tartja azokat az embereket, akik otthonról dolgozhatnak: nem kell reggel a legnagyobb forgalomban bemenniük a munkahelyükre, este pedig ugyanígy haza, és úgy egyáltalán: nem áll egész nap a hátuk mögött a főnök, hogy ellenőrizze őket. Többnyire tehát valami olyan kép él a fejekben erről a dolgozási formáról, hogy laza, kötetlen, és sokkal könnyebb. Pedig ez nem igaz, sőt, kifejezetten nehéz tud lenni, pláne akkor, ha az embernek nincs egy nyugodt zuga, ahol csinálhatná a dolgát. Az otthon dolgozás legnagyobb nehézsége ugyanis sok esetben az iroda hiánya.

 

Hogyan alakítsunk ki irodát?

 

Szerencsésebb helyzetben van a lakásunkban egy nem használt, vagy használt, de nélkülözhető helyiség, amit át lehet alakítani dolgozószobává. Ehhez nincs szükség egy nagy szobára, elég egy kicsi, azonban a berendezéskor figyeljünk arra, hogy jól ki tudjuk használni a rendelkezésre álló teret. Ezt a legjobban úgy érhetjük el, ha beépített szekrényeket alkalmazunk, sőt, az íróasztal is lehet beépített, rajta külön hellyel a számítógépnek. Ha mindennek megvan a maga helye, sokkal könnyebb lesz rendet tartani, és nem fog egyhamar eluralkodni a káosz. Ezzel ellentétben, ha nincs is saját zugunk a lakásban, sok idő mehet el azzal, hogy nem találjuk a helyünket, vagy nem találunk kényelmes helyet a munkához. Arról nem is beszélve, hogy a munkaeszközök is csak kallódnak ide-oda.

 

Ha nincs külön szoba

 

Amennyiben külön helyiség nem áll rendelkezésre, egy nagyobból választhatunk le magunknak egy sarkot – ez is több a semminél. Itt azonban még kisebb a hely, ezért még kreatívabbnak kell lennünk. Már a térelválasztást is megoldhatjuk úgy, hogy tárolófelületet nyerjünk vele: jó magas, akár plafonig érő polcrendszert tehetünk be elválasztó fal gyanánt. Így lesz egy csomó helyünk a polcoknak hála, és a sarkot is el tudjuk szeparálni. A rendelkezésre álló falakon végig polcok, vagy beépített szekrények sorakozhatnak, hogy minél jobban kihasználjuk a helyet. Be lehet rendezni jól egy kis helyet is, csak egy kis kreativitás kell hozzá!

Ezt olvasta már?

Szakmai napok, Ecorgan házi vásár

Konyhatechnikai termékkörök legfrissebb újdonságai bemutatása az Ecorgan részéről idén sem maradhat el, de ebben az évben rendhagyó módot és helyszínt választotak az eseménynek. A házi vásáron mi is részt vettünk, ahol a BLANCO, SMEG és ELICA

A 3D falpanelek titka - Lakás, otthon és irodadekoráció átgondolva.

A 3D falpanelek modern és környezetbarát megoldást kínálnak az otthoni dekoráció terén. Különlegessük abban rejlik, hogy nagyon könnyen, akár házilag is felszerelhető termékek, amelyek a dekoráción túl számos lehetőséget hordoznak magukban. Nagyon jó

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.