Ez a kölni nemzetközi vásár ami miatt mi is bezárunk pár napra.

2017 Január 18-19-én Stúdiónk zárva lesz!

Mivel elutazunk a kölni nemzetközi szakkiállításra, hogy inspirálódjunk és megismerjük a legújabb  tendenciákat, technológiákat. Nagyon várjuk már és készülünk majd sok meglepetéssel, összeállításassal.

Kövessetek minket az instagramon. @magdibutor

 

Egy sokoldalú termékkiállítás ami bemutatja a szakma minden szegletét, az aktuális belső építészet-tendenciákat képviselő trendeket. Több mint 100,000 darab bútort állítanak majd ki a világ több, mint 100 országából érkeznek ide érdeklődők százezres nagyságrendben. Mi ez?

Ez a kölni nemzetközi vásár.

4342_magdibutororiginalpreviewjw_2.jpg

2017-es évben  több mint 1,200 kiállító a világ 50 országból érkeznek erre a  kettős szakkiállítása kölni nemzetközi bútor szakvásárra, melynek minden páratlan évben betétkiállítása a LIVING KITCHEN elnevezésű tematikus konyhakiállítás. Most  IMM Cologne és a Living Kitchen együttesen várja majd az érdeklődőket. Egyébként páros években Milánó ad helyet az európai trendeket meghatározó konyha kiállításoknak.

23_magdibutorheader-folge_974x180.jpg
12_magdibutorcoarse.jpeg

 

  

Itt lesz tényleg minden ami a holisztikus konyhai fogalmába belefér minden ami a konyhához valamilyen módon hozzá tartozik. És minden ami bútor és design. Hogy igazán tematikus legyen arra minden lehetőség és hely megvan.

A legújabb tendenciákat mutatják meg a legjobbak között. És miért pont Németországban? Mert a német konyhai ipar a legerőteljesebb világszerte. A konyha minden egyes szegletéhez tartozik egy kulcspartner ami az egész piacot uralja. Csak pár főbb nevet mondva: Bosch-Siemens géppark, Blanco tálak, Blume vassalatok, Lechner munkalapok.

345_magdibutororiginalpreviewjw.jpg

Szóval minden mai konyha, de lesz még sok egyéb kiegészítő főzőshow amik elbűvölő és megihlető módon nyújtanak majd élményt az érdeklődőknek. Amire majd az összes gasztroblogger ráizgulhat. Könnyedén énekelnek a szakácsok főzés közben, megnyerő és változatos receptek egyben tájékoztató jellegűen mutatják be a konyhát vagy az aktuális legmodernebb gépeket. Így teszik élő eseményé a konyhakiállítást. 

   

2_magdibutororiginalpreviewjw_3.jpg

 

 

32_magdibutordsc05611.jpg

 

Mire vagyunk kíváncsiak? Természetesen mindenre! Befogjuk tudni járni az egészet? Azt sajnos kötve hiszem. De majd igyekszünk megmutatni a legérdekesebb pontokat. 

Próbaképp felállítunk pár hipotézist és meglátjuk beigazolódik-e: 

  • Folytatódik-e a fehér és szürke színvilág ami már a 2014-es Kölni vásáron már uralkodó volt, hogyan jelenik meg a Greenery a 2017-es év Pantone színe.
  • Milyen lesz az uralkodó munkalaptípus egészen vékony 10mm vagy a vastag 80-120mm Lesznek-e kiemelkedő mobilizálható munkapultok.
  • A mosogató tálak mint a konyha ékköve hogyan fog harmonizálni a főbb konyhákban. Milyen egyéb kiegészítőket sikerül még beletenni.
  • A konyha teljes eltüntetése nagy ajtókkal vagy szellősebb polc megoldások lesznek uralkodóak.
  • Milyen lesz a High Tech vonal a továbbiakban, hogyan okosodik a konyhánk a jövőben. (pultba épített érintőképernyő, és okos hűtő után mi jön?
  • És legfőbb kérdés mi az amit már idén át lehet adaptálni a magyar piacra és mi az ami még mindig tolódni fog éveket mire rákap majd a hazai közönség. Kicsit olyan ez, mint egy jövőbe látó kaleidoszkóp.

 

434_magdibutororiginalpreviewjw_1.jpg

És mi ott leszünk! Kövess minket a héten és megpróbálunk neked megmutatni a vásár legérdekesebb pontjait. Ami talán a te otthonodat is befolyásolni fogja a közeljövőben.

(Technikai lehetőségektől függően lesz élőben történő bejelentkezés és komplett összefoglalókra számíthatsz majd a héten.)

Forrás magdibutor.blog.hu 2016-os sajtóképek 

Ezt olvasta már?

A 2016-os Konyhakiállításon a Magdi Bútor Studió

Holnap kiállításra megyünk ezért üzletünk zárva lesz március 4. és 5-én-. Nyitás március 8-án. Ezekben a percekben folynak az utolsó simítások és legfontosabb szerelési munkálatok (EDDIG MINDEN RENDBEN fa pult alját 3x). A helyszíni beszá

Jelentkez be hozzánk időpontra

A mi kapacitásunk is véges és folyamatosan jönnek az érdeklődők akik új bútort szeretnének. Ezt ki kell dolgoznunk fel kell mértnünk és le kell egyeztettnünk. Ezért fontos, hogy bejelentkezz hozzánk előre,mert itt tudunk lenni bármikor de nem vag

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.