Fontos Közlemény Email SPAM az árajánlatoknál

Fontos Közlemény

Sajnálatos rendszerhibák miatt az elmúlt hetekben "spam email blacklist" büntetést kaptunk a főbb e-mail címeinkre.
Ezért a mindennapi kapcsolattartásban is akadályok léptek fel. Mind a kimenő mind a bejövő e-mailek tekintetében nemcsak spambe kerültek a levelek hanem meg sem kaptuk őket, vagy az általunk elküldött levelek és árajánlatok nem érkeztek meg.

Sok árajánlat kérést lehet ennek az áldozata. IT-s kollégákkal dolgozunk a hiba elhárításán de időbe telik amíg újra "Whiet email" besorolást kapunk.

Ha esetleg te is küldtél számunkra árajánlat kérést 2019-ben az info@magdibutor.hu tervezes@magdibutor.hu e-mailcímekre, de nem reagáltunk az ezért lehetett. Kérünk titeket ismételten vegyétek fel velünk a kapcsolatot biztos ami biztos telefonon:

Az üzletünk telefonszáma 06/1/368-04-29

Megoldáskép használd a Facebook oldalunk "Foglalás most" gombját vagy a  honlapunkon található időpontfoglalás funkciókat! ezek külön rendszeren belül működnek.

Megértéseteket köszönjük. 

S-K Márk admin

Ezt olvasta már?

A bútoros szakma a Salone del Mobile Milánó kiállításra megy ezen a héten!

Ezért mi is a stúdiónk viszont zárva lesz Április 18.-19.-én De te kövess minket az instagrammon és segítünk egy kis hangulatott átadni erről a csodálatos eseményről. EuroCucina vagyis a FTK - technológia a konyha számára 2018 Az 1974-ben indított két&eac

5 ok, hogy miért építsd be a konyhai gépeket

A konyhai gépek beépítése már nem jelent újdonságot, bevett gyakorlatnak számít a lakberendezésben. Mégis, meglepően gyakori, hogy az embereknek nem jut eszükbe ez a megoldás, pedig nemcsak esztétikai szerepe van, hanem például akkor is nagyon praktikus és kézenfekvő, ha

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.