Hazaviszed a munkádat? Alakíts ki magadnak irodát!

Az otthoni munkavégzés egyre gyakoribbá válik napjainkban, köszönhetően nagyrészt annak, hogy egyre több munkakörhöz nem feltétlenül szükséges teljes személyes jelenlét. Nem mindenki számára ideális a kötetlenebb munkavégzési forma, de sokaknak szimpatikus ez a fajta szabadság.

 

Aki azonban már próbálta, az tudja, hogy otthonról dolgozni kevésbé álomszerű, mint ahogy azt az ember előzetesen elképzeli. Komoly önfegyelem kell hozzá, hogy az ember valóban a munkájára koncentráljon az egyéb tennivalók helyett. Ebben sokat segít, hanem random helyeken dolgozunk a lakásban, például  kanapén, az ágyban, vagy a konyhaasztalnál. Alakítsunk ki magunknak egy „irodát”, dolgozószobát vagy dolgozósarkot,így a környezet is segíthet abban, hogy kicsit jobban ráhangolódjunk arra, hogy dolgoznunk kell.  

 

Hogyan lehet ezt az otthonunkban megvalósítani?

 

A legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha akad egy fölösleges helyiség, amiből dolgozószobát csinálhatunk. Ekkor nincs más dolgunk, mint vásárolni néhány irodába való bútort, amit kényelmesen ki tudunk használni, és az igényeinknek megfelelnek.  

 

Amennyiben ilyen helyiséggel nem rendelkezünk, megpróbálhatunk felszabadítan egy sarkot egy nagyobb szobában, ahol tudunk magunknak a munkavégzéshez alkalmas környezetet biztosítani. Nem kizárt, hogy ehhez újra kell gondolni az egész berendezést, de megéri energiát áldozni rá.

 

Ha a sarok már megvan, próbáljuk egy kicsit elszeparálni. Ez azért lenne lényeges lépés, mert ettől lesz olyan érzésünk, hogy valóban egy dolgozószobában ülünk. Egy térelválasztóval ezt kiválóan meg lehet oldani, ráadásul két legyet üthetünk egy csapásra: a dolgozószoba felé eső része lehet polcos, így sok tárolóhelyet nyerhetünk.

 

A berendezés többi része már az egyéni ízlésünkön múlik, illetve hogy mit tartunk kényelmesnek. Sarok esetén egy sarokíróasztal igen praktikus lehet, illetve számos polcra is szükségünk lesz.

 

Ha a megfelelő berendezési tárgyak megvannak, már csak arra kell figyelnünk, hogy a fényviszonyok megfelelőek legyenek, és kényelmes legyen a székünk, így optimális munkakörnyezetet tudunk biztosítani!

Ezt olvasta már?

Öltöztetik a szobát a polcok

A polcok nagyon praktikusak tudnak lenni egy lakásban, pláne, ha a szóban forgó lakás éppenséggel nem túl nagy, hiszen valahol tárolni kell a hétköznapokban használt tárgyainkat. Sokan ódzkodnak ugyanakkor a használatuktól, mert nyitottak, tehát a legkisebb rendetlenség is

Ünnepi nyitva tartás!

Ünnepi nyitva tartás!   December 22-től - 2017 Január 9-ig Zárva.   Nyitás Január 10-én.   Megértésüket köszönjük Magdi&Márk   Kellemes ünnepeket! &n

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.