Hogyan tarts rendet a konyhádban?

 

 

 

A címben szereplő kérdést alighanem minden ember feltette magának, akinek van konyhája. A konyha ugyanis tipikusan az a terület, ahol szinte képtelenség rendet tartani. A főzés már önmagában is egy nagyon rumlis művelet, arról nem is beszélve, hogy mennyi edényre van szükség hozzá. Aztán ott vannak még a poharak a fakanalak, a különböző habverők, az evőeszközök. Tálak, lábasok, fazekak, tepsik, serpenyők, fedők. Ember legyen a talpán, aki úgy el tudja helyezni mindezt, hogy egy kicsit sem tűnik rendetlennek a konyha! Hiába van sok szekrény, illetve fiók a konyhabútorokban, valahogy mindig kevésnek bizonyul, amikor el kellene varázsolni valahová ezt a rengeteg holmit. Az embernek az az érzése, hogy nem lehet eléggé előre gondolkodni.

 

 Akasztók és gépekháttérben az extra nagy 85 cm mély munkalapon, 30 cm széles kamra ráccsal itt elfér minden. De kisebb helyeken is alkalmazható megoldás.

Ne csak szekrényben és fiókban gondolkozz!

 

Nem kell mindent eldugni ahhoz, hogy rend legyen, csupán helye kell, hogy legyen mindennek! Vagyis nem csak a szekrényeket és a fiókokat lehet tárolóeszközként használni. Erre a feladatra tökéletesen megfelelnek a picike polcok, kampók, akasztók is. Sok evőeszközt, salátakiszedőt, merőkanalat lehet például egyszerűen felakasztani kampókra – nincsenek eldugva, így azonban mégsem rendetlen. A fűszerek sem csak a szekrényben lehetnek, nagyon szép, különleges fűszertartó állványokat lehet már kapni, amik nemhogy nem rondák vagy rendetlenek a konyhapulton, hanem inkább ékesítik azt. A polcokon elférnek a tányérok, a cukor, a liszt és a sótartó is.
 

magdibutor_fuszererk_hogyan_tarts_rendet35342944-5.jpg

Kis helyre okos megoldások

 

Ha pici a konyhád, akkor pláne jó megoldás lehet neked az egyedi bútor készíttetése. Egy kis helyiséget ugyanis nem könnyű úgy kihasználni, hogy valóban praktikus legyen, és persze jól is nézzen ki. Tapasztalatok szerint a legtöbb esetben a beépítés a megoldás. Így ugyanis az utolsó négyzetcentimétert is ki lehet használni rendesen, és lehetőség nyílik olyan praktikus megoldásokra, mint egy-egy rejtett fiók, kihúzható szekrény, vagy kihajtogatható polc. Ezek az apróságok nagyon sokat tudnak számítani, amikor tényleg kicsi a hely, és sokat segíthetnek abban, hogy a konyhád rendezett legyen.

magdibutor_fuszererk_hogyan_tarts_rendet14dcda15cc645.jpg

                                                 Beépítet alsó szekrény tároló és ülőke egyben

magdibutor_fuszererk_hogyan_tarts_rendetd2bcf34d013965f.jpg

További megoldás lehet a mosogatóra illeszthető vágódeszka, a kihúzható, vagy lehajtható plusz pultokat eredményez.


magdibutor_fuszererk_hogyan_tarts_rendetideas_31.jpgOptimális fiók beosztásod akkor lesz ha már a tervezésnél tudod mit kell majd elpakolnod.
magdibutor_fuszererk_hogyan_tarts_rendetix2hiu01fnfk.jpg               Legyél kreatív az a legjobb megoldás

magdibutor_fuszererk_hogyan_tarts_rendet5438173-1.jpg     

Használj ki minden falfelületet ami adódik

Forrás: http://magdibutor.blog.hu/2016/03/11/hogyan_tarts_rendet_a_konyhadban

 

Használd ezt #magdibutor

A képeket ebben pinterest albumban találod. Köszönöm, hogy elolvastad az eheti cikkem remélem feliratkozol a követők közé és nem maradsz le a következőkről sem. Vagy biztos ismersz valakit akinek ez hasznos tartalom! Kérlek juttasd el hozzá! 

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot írj rám messengerben!: m.me/magdibutor

Megtalálhatsz minket itt is:

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Twitter
Twitter

YouTube
YouTube

 

Ezt olvasta már?

Minél kevesebb a szabad hely, annál nagyobbnak tűnik a helyiség

Valószínűleg mindenki látott már pici, előnytelen elosztású lakást – a panelek nagy részének tagadhatatlan jellemzője ez. Ezeknek a lakásoknak a helyiségeit nagyon nehéz berendezni, mert kicsik, és sok esetben nem is nagyon lehet szabvány bútorokkal jól kihasználni a r

Álmodd meg magad az otthonodat!

Ezen a hétvégén megjelenő cikkünk is nagyon sikeres volt Index címlapot is kapott! Köszönjük!      Álmodd meg magad az otthonodat!    Egy új otthon berendezése amellett, hogy rengeteg munka, nagyon nagy élmény is. Ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy teljese

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.