Így rendezd be az előszobádat!

Az előszoba berendezésére a legtöbb ember nem igazán fordít különösebb figyelmet. Valószínűleg ennek az az oka, hogy alapvetően elég kevés időt töltünk az előszobában, így nem érezzük lényegesnek. Márpedig azt, hiszen ezt a helyiséget látja először az az ember, aki belép a lakásunkba, így ez fogja megadni az első benyomást. Ha az előszoba rendetlen, igénytelen, vagy épp semmitmondó, az elég negatív képet fest rólunk, amin nem könnyű változtatni. De ugyanakkor ez a belépő az otthonunkba ami főleg hosszú távolét esetén teremti meg azt a hangulatot ahol jó lenni és megérkezni.

 3magdibutor_eloszoba03.jpg

Mindemellett azért nem kell olyan nagy dologra gondolni, az előszobát néhány egyszerűbb alapdarabbal is be lehet ízlésesen rendezni. A fő szabály a harmónia, és praktikusság vagyis az, hogy az egyes darabok passzoljanak egymáshoz. Ezt úgy a legkönnyebb elérni, hogy ha eleve egy bútorcsaládban gondolkodunk ami aztán végig tud vonulni az egész lakásban és így teremt harmóniát.

 14magdibutor_eloszoba14.jpg

Az előszoba berendezését gyakran megnehezíti, hogy kicsi a hely, és nehéz praktikusan elrendezni a bútorokat. Ilyen esetben jó döntés lehet egyedi bútort készíttetni, mert így maximálisan kihasználhatjuk a helyiség adottságait, és biztosan olyat kapunk mindenből, amilyet szeretnénk.

 

8magdibutor_eloszoba08.jpg

Hogyan döntsük el, mit szeretnénk?

 

Persze nem árt, ha a szakembereket úgy keressük fel, hogy van némi elképzelésünk, miből mennyit, mekkorát szeretnénk.De főleg azt hogy mit is szeretnénk tárolni az előszobában milyen életmódot folytatunk, hányan élünk ott, van-e kutyánk stb... Ezeket az adatokat és igényeket egyeztetve már a szakember dolga a tervezés.

 16magdibutor_eloszoba16.jpg

Cipőtároló szekrényre mindenképpen szükség lesz. Ezen a ponton azt gondoljuk végig, hányan vagyunk a családban, és hány pár cipővel kell számolni fejenként átlagosan. Nem árt, ha ehhez még egy polcot hozzáadunk, hogy az esetleges vendégek cipői is kényelmesebben elférjenek.

13magdibutor_eloszoba13.jpg

 

Ugyanígy járjunk el a fogas esetében: legyen hely a lakásban lakók kabátjainak, és plusz egyharmad  vendégekének. Gondolkodhatunk komplett előszobafalban is, így a cipősszekrény és a fogasok eleve egy bútor részei lesznek, tehát biztosan tökéletesen passzolnak egymáshoz. Kerülhet melléjük tükör, illetve esernyőtartó is. Egy előszobába több bútor nem is nagyon kell, esetleg egy komód, ha a hely engedi. Az előszobafal tetején lehet polc a sapkáknak, sálaknak, egyéb kiegészítőknek.

17magdibutor_eloszoba17.jpg

 

15magdibutor_eloszoba15.jpg

 

 

8magdibutor_eloszoba08.jpg

10magdibutor_eloszoba10.jpg

Forrás http://magdibutor.blog.hu/2017/08/19/igy_rendezd_be_az_eloszobadat

képeket ebben pinterest albumban találod. Köszönöm, hogy elolvastad az eheti cikkem remélem feliratkozol a követők közé és nem maradsz le a következőkről sem. Vagy biztos ismersz valakit akinek ez hasznos tartalom! Kérlek juttasd el hozzá!

Magdi a beépített bútorok szakértője.

Ezt olvasta már?

Hogyan tarts rendet a konyhádban?

      A címben szereplő kérdést alighanem minden ember feltette magának, akinek van konyhája. A konyha ugyanis tipikusan az a terület, ahol szinte képtelenség rendet tartani. A főzés már önmagában is egy nagyon rumlis művelet, arról nem is beszélve, hogy mennyi ed&eac

Kicsi a gyerekszoba? Megoldást jelenthet az emeletes ágy!

Sok kis lakásban jelent problémát, hogy ha második (vagy többedik) gyerek érkezik a családba, a kis gyerekszobában nehéz elhelyezni még egy ágyat. Ilyen esetekben jelenthet megoldást az emeletes ágy, amivel rengeteg helyet nyerünk, hiszen az alapterületből csak egy ágy helyét foglal

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.