Így szüntesd meg otthon a káoszt!

A kis lakásokban nagyon gyakori, hogy túlzsúfoltnak és rendetlennek tűnnek, annak ellenére is, hogy mindent megteszünk azért, hogy valahogyan úrrá legyünk a káoszon. Persze jól tudjuk, hogy szélmalomharcot vívunk: kicsi a hely, túl sok a holmi, még akkor is szinte lehetetlen rendet tartani, ha minden egyes négyzetcentimétert jól kihasználunk, és rengeteg polc, fiók, szekrény áll rendelkezésünkre.

 

De mégis mit lehet tenni annak érdekében, hogy a szekrényekbe, fiókokba nem férő tárgyak ne csak heverjenek szanaszét a lakásban, ne legyenek mindig szem előtt? Nos, ennek érdekében beszerezhetünk néhány csinos kis tárolódobozt, amikbe bepakolhatjuk az itt-ott heverő holmikat. Ha ezek sorakoznak a polcokon, illetve a komódok tetején, máris nagyobb lesz a rend, mintha mindenhol le lenne téve valami csak úgy.

 

Miért is jók ezek a dobozok? 

 

Mert ki tudjuk használni a szekrények, komódok tetején, a polcokon lévő szabad helyet. Persze pakolhatunk ide tárgyakat doboz nélkül is, de éppen ez az, amit állandóvá válik a káosz: bárhová nézünk, mindenhol hever valami, mindenhová csak úgy le van rakva valami. Ha azt akarod, hogy kicsit rendezettebb legyen az összkép, az a kulcs, hogy ne hagyj elöl semmit!

 

Ezt persze nem könnyű megvalósítani, hiszen az ember gyakran érezheti úgy, hogy a világon nincs annyi szekrény, amennyi elég lehet az összes cuccának – és alighanem ez igaz is. Éppen ezért kellenek dobozok, amik segítenek fenntartani a rendet, és helyet biztosítanak mindennek, ami nem fért be a szekrénybe. Így sokkal rendezettebb lesz a lakás, és nem utolsósorban könnyebben megtalálhatjuk, amit éppen keresünk.

 

Milyen legyen a doboz?

 

Gyakorlatilag bármilyen doboz megfelel, de azért ha már a lakás szebb képe a cél, ne kartondobozokban gondolkodjuk. Lehet kapni erre a célra szolgáló tárolókat, de akár készíttethetünk is olyat, ami tökéletesen passzol a berendezés többi részéhez. Fából, bútorlapból, akármiből. A lényeg, hogy összhangban legyenek a bútorokkal, ezzel fokozhatjuk a rendezett hatást.

 

Ezt olvasta már?

Bútorok térelválasztóként: merj kísérletezni!

      Nagyon sok lakás esetében okoz problémát, hogy egyszerűen rossz az elosztása, kedvezőtlenek a helyiségek arányai. Gyakran találkozhatunk például azzal a helyzettel, hogy adott egy kétszobás lakás, ahol az egyik szoba viszonylag kicsi, a másik pedig jó nagy.

A 2016-os Konyhakiállításon a Magdi Bútor Studió

Holnap kiállításra megyünk ezért üzletünk zárva lesz március 4. és 5-én-. Nyitás március 8-án. Ezekben a percekben folynak az utolsó simítások és legfontosabb szerelési munkálatok (EDDIG MINDEN RENDBEN fa pult alját 3x). A helyszíni beszá

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.