Kihasználatlan sarkok? Polcozd be!

Nagyon sok lakásban alakul úgy a berendezés hogy a sarkok üresek maradnak. Ez nem is feltétlenül probléma ott, ahol jó nagy a hely, legfeljebb beállít az ember a sarokba egy nagyobb növényt, hogy legyen ott valami. Abban az esetben azonban, amikor kicsi a hely, nagy luxus egy négyzetcentimétert is kihasználatlanul hagyni. Szabvány bútorokat ugyanakkor a legritkább esetben tudunk a sarokba rakni. Habár vannak polcok, melyek külön sarkokba lettek tervezve, de egy apró helyiség esetében nagy szerencse kell ahhoz, hogy éppen jó legyen a méret. Jobban jársz azzal, ha leméred a rendelkezésre álló helyet, és egyedileg intézed el a polcozást.

 

Ha csak alap kell, nem nehéz

 

Ha tényleg csak néhány falra rögzített polcot szeretnél a sarokba, azt nem túl nehéz megoldani, mindössze méretre vágott bútorlapokat kell rögzíteni. Ha van minimális kézügyességed, ezzel talán magad is elboldogulsz. Látványra nem lesz kifejezetten extra, de meg lehet csinálni igényesen, és máris belakhatod az üresen álló sarkot.

 

Ha ennél egy kicsit többre vágysz, már érdemes lenne felkeresned egy asztalost, és vele terveztetni meg a bútort. Ő pontosan leméri, hogy melyik irányban mekkora lehet a polc, mennyire nyúlhat ki a sarokból, milyen mély legyen. Ha vannak extra kívánságok, úgymint szekrényajtó egy-két részre, a szakértő azt is tudja majd teljesíteni.

 

Nemcsak praktikusabb, otthonosabb is

 

A sarokpolcok amellett, hogy segítenek az optimális helykihasználásban, otthonosabbá is tehetik a lakást. Az üres terek olyan furcsán idegen hatást keltenek egy lakásban, míg a jól beépített helyiségek, még ha kissé zsúfoltak is, jóval otthonosabbak. Nem utolsósorban a hely maximális kihasználásának előnye, hogy furcsamód nem kisebbít egy szobát, ha jó alaposan körbe van építve, épp ellenkezőleg: a beépítésnek hála, optikailag nagyobbnak tűnik egy helyiség. A sarokpolcok beépítésének hála, egy egészen kis lakás is viszonylag tágasnak tűnhet, és még pakolni is lesz hová, nem marad üres tér!

 

Sarokpolc de nem arra...

A lakberendezésben a legjobb megoldásokat szinte midig akkor érjük el ha szakítunk a megszokásainkkal és nyitottak és játékosak maradunk.És bátran alkalmazunk többféle szokatlan anyagot.

 

http://magdibutor.blog.hu/2017/02/15/kihasznalatlan_sarkok_polcozd_be

Ezt olvasta már?

Rejtsük el az ágyat, ha kicsi a tér!

Sok lakásban okoz gondot, hogy nincs külön nappali, és a hálószobát kellene élettérként is használni. Ez nem akkora probléma, ha jó nagy helyiségről beszélünk, amiből akár a bútorokat használva is le tudunk választani egy külön részt a há

Építsd be a háztartási gépeket!

A konyhabútorok ma már szinte minden képzeletet felülmúlnak, bármilyen igény megvalósítható, gyönyörű összeállításokkal találkozhatunk még a legegyszerűbb lakásokban is. Ami viszont jogosan szúrhatja sokak szemét, az az, hogy a háztartás

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.