Lakberendezési trendek: bátran használj színeket!

Sokan vannak, akik szeretik az élénk színeket, de amikor a lakásuk berendezéséről van szó, ezt mégis elnyomják magukban, és inkább a megszokott, semleges árnyalatok mellett döntenek, mert félnek merész megoldásokat eszközölni.

 

Tartanak attól, vajon egy vendégség alkalmával, hogyan reagálnak majd az ismerősök az összhatásra. Sajnos a megszokás nagyon sok esetben gátat szab a fantáziának, képzeletnek, pedig a lakásod éppen azért a Tied, hogy teret engedhess a SAJÁT ízlésednek – nem pedig másokénak.

 

Ha megteheted, hogy tényleg a nulláról rendezd be otthonodat, érdemes egyedi bútorban gondolkodni.

 

Miért lenne szükséged erre a megoldásra?

 

Mert nem kell attól tartanod, hogy a megvásárolt, előre kicentizett berendezési tárgy mégsem illeszkedik tökéletesen, nem kell a megfelelő árnyalatokat hajkurásznod.

Minden bútordarab olyan lesz, mint amilyennek megálmodtad.

 

Az erőteljes, kontrasztos színek divatosak!

 

Használj bátran markáns árnyalatokat, az idei lakberendezési trendek téged igazolnak!

Nagyban befolyásolják otthonod hangulatát, modern, vidám hatást kölcsönöznek.

 

Friss, fiatalos, lendületes – ha ilyen élettérre vágysz, ne félj a színek használatától!

 

Óvatos duhaj vagy?

 

Fogj egy ingyenes lakberendező programot, és játszadozz a kombinációkkal!

 

Lehetnek sötétpiros falaid fekete beépített szekrényekkel, használhatod a fekete és a lila, vagy a fehér és a lila kombinációját. A lehetőségek természetesen végtelenek, csak egy dolgot tarts szem előtt: hogy TE elégedett légy az eredménnyel és szívesen tartózkodj az otthonodban. Természetesen az is fontos, hogy az egyéb kiegészítők, mint a szőnyeg vagy a függöny is igazodjanak a színvilághoz.

 

Elég a bézs, sárgás, fehér unalmas, elcsépelt falakból, bútorokból.

Merd a gardróbodon kívül is alkalmazni a személyiségedhez leginkább passzoló színeket!

 

Írj nekünk a tervezes@magdibutor.hu -ra, mert mi  #veledtervezünk otthont alkotunk!

Első alkalomra szükséges egy alaprajzi méretek a fal nagyából hány cm, minimális elképzelés a beosztásról, víz-gáz egyéb kiállási lehetőségek méretek az ablakmagasság saroktól. Helyszíni felmérés során mindent pontosítunk majd!

Várunk téged Óbuda leginnovatívabb bútorstúdiójában!

 

Ezt olvasta már?

Szakmai napok kövek világában

A szakmabelinek nagyon fontos, hogy nemcsak prospektusból ismerje a termékeket, színmintákat, amiket napi szinten javasol. A tegnapi szünnapunk is nagyon izgalmas volt, felfrissítettük egyik régi partnerünknél a demo mintákat. Elkalauzoltak minket a természetes kövek egyedi világába, ahol az &

Karitasz felajánlás

KARITASZ BÚTOR FELAJÁNLÁS   Magdi Bútor Stúdió Kft idei évben felajánlást tett a Szent Erzsébet Karitász Központ felé. Egy teheruatónyi bútor jött össze, mert felújítás, átalakitás és leltárazás során fe

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.