Livingkitchen Köln 2019

A szakmai fejlődés és az innovációk követése és bemutatás nálunk mindig is alapszemlélet volt az elmúlt évtizedekben.
Mindezt azért, hogy majd a tervezés során maximális tudásunkat adjuk bele, minden egyes bútor kivitelezésébe! Mert minden egyes apró részlet számít egy lakás kialakításában, amit veled együtt tervezünk neked, most és a jövőben.
Csak így lesz ebből neked egy megfelelő hely a világban amit otthonodnak nevezhetsz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hamarosan lesz egy részletes beszámoló Magditól milyen volt az idei Kölni LivingKitchen 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Magdi Bútorstúdió, Óbuda leginnovatívabb bútor stúdiója 2019-ben is várunk titeket, veled tervezünk, lakásból otthont alkotunk. Mégtöbb kép a FB oldalunkon ebben az albumban.

konyhabútor kiállítás 

Ezt olvasta már?

Apró trükkök, hogy rend legyen a konyhában

  A konyha az a terület, amit talán a legnehezebb rendben tartani a lakásban. Ennek egyszerűen az az oka, hogy mindennap használjuk, és hát a főzés nem éppen rumlimentes tevékenység. Persze nem a szemét az, ami miatt a konyha rendetlennek tűnik, hiszen azt kidobjuk. Ha azonban rendszeresen vesszük fel a

Egy méltatlanul elhanyagolt helyiség: az előszoba

Az előszoba a lakásnak az a része, ami a legkevesebb figyelmet kapja. Nagy gondot fordítunk arra, hogy rendezzük be a konyhánkat, a nappalinkat, a hálónkat, de valahogy az előszoba mindig csak sikerül valahogy. Felfúrunk egy fogast, berakunk egy cipősszekrényt, esetleg egy tükröt, és kész, a céln

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.