Livingkitchen Köln 2019

A szakmai fejlődés és az innovációk követése és bemutatás nálunk mindig is alapszemlélet volt az elmúlt évtizedekben.
Mindezt azért, hogy majd a tervezés során maximális tudásunkat adjuk bele, minden egyes bútor kivitelezésébe! Mert minden egyes apró részlet számít egy lakás kialakításában, amit veled együtt tervezünk neked, most és a jövőben.
Csak így lesz ebből neked egy megfelelő hely a világban amit otthonodnak nevezhetsz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hamarosan lesz egy részletes beszámoló Magditól milyen volt az idei Kölni LivingKitchen 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Magdi Bútorstúdió, Óbuda leginnovatívabb bútor stúdiója 2019-ben is várunk titeket, veled tervezünk, lakásból otthont alkotunk. Mégtöbb kép a FB oldalunkon ebben az albumban.

konyhabútor kiállítás 

Ezt olvasta már?

Semmi sem passzolhat mindenhová

Egy sarok sem marad üresen!                Aki rendezett már be életében lakást, vagy akár csak egy helyiséget, alighanem tisztában van vele, hogy ez mennyire nehéz, és gyakran idegtépő munka. Talán furcsának tűnik ez a kijelentés, hiszen kifejeze

Saját tervezésű bútorok, egyedi dekorációval

Saját tervezésű bútorok, egyedi dekorációval     Amikor a lakásunk berendezésén fáradozunk, természetes, hogy azt szeretnénk elérni, hogy a végeredmény egyedi legyen, és tükrözze a stílusunkat. Ez az, amit a bútorboltokban kapható elemes

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.