Livingkitchen Köln 2019

A szakmai fejlődés és az innovációk követése és bemutatás nálunk mindig is alapszemlélet volt az elmúlt évtizedekben.
Mindezt azért, hogy majd a tervezés során maximális tudásunkat adjuk bele, minden egyes bútor kivitelezésébe! Mert minden egyes apró részlet számít egy lakás kialakításában, amit veled együtt tervezünk neked, most és a jövőben.
Csak így lesz ebből neked egy megfelelő hely a világban amit otthonodnak nevezhetsz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hamarosan lesz egy részletes beszámoló Magditól milyen volt az idei Kölni LivingKitchen 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Magdi Bútorstúdió, Óbuda leginnovatívabb bútor stúdiója 2019-ben is várunk titeket, veled tervezünk, lakásból otthont alkotunk. Mégtöbb kép a FB oldalunkon ebben az albumban.

konyhabútor kiállítás 

Ezt olvasta már?

Mi kell egy hálószobába

Amikor az ember élete első saját otthonát rendezi be, és boldogan igyekszik kiválogatni a bútorokat, hamar szembesülhet olyan alapvető kérdésekkel, mint például hogy mire van szükség bizonyos helyiségekben. Banálisnak tűnhet, de tényleg sokszor merülnek fel ezek, főleg, ha a

Bútorok magassága testreszabva

Az üzletekben kapható bútorok általában szabvány méretűek, többek között a magasság tekintetében is. A legtöbb ember számára ez pont megfelelő, de aki nem az átlagos mérethez tartozik, annak meggyűlhet ezzel a baja. Ami azt illeti, mindkettőre ismerek példát:volt e

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.