Ne félj a színektől!

Rendeztél már be úgy egy lakást, vagy akár csak egy szobát, hogy tényleg teljesen szabad kezet kaptál, és hagyhattad szárnyalni a fantáziádat? Nincs is ennél jobb, a többségnek azonban nem nagyon adatik meg. Vagy albérletben laknak, és az ottani bútorokat használják (amik szerencsés esetben még tetszenek is), vagy kevés a pénz, és azt használják, ami van, vagy ami olcsó, vagy a helyiségek mérete szab határt az álmodozásnak: ez nem fér be, az túl kicsi, az túl nagy helyet foglal, attól nem lehet kinyitni az ablakot stb.

 

Éppen ezért, ha megteheted, hogy tényleg a nulláról rendezz be egy szobát, vagy akár az egész lakást, érdemes egyedi bútorban gondolkodni. Hogy miért? Mert így nem lesz akadály a méret, minden pontosan fog illeszkedni, és minden passzol majd oda, ahová megálmodtad. Már csak álmodnod kell. Hogyan is nézzen ki az a lakás?

 

Bátran használd a színeket!

 

A kontrasztos, vagy erőteljes színek hatalmas löketet tudnak adni a lakásod hangulatának, és egyébként abszolút modern hatást is keltenek. Ennek ellenére viszonylag kevesek otthonában látni, hogy alkalmaznák ezt az irányzatot. Olyan, mintha az emberek félnének a színektől, inkább a megszokott, fehér fal, barna bútor irányt követik, ami meglehetősen unalmas tud lenni.

 

Nemrég láttam egy hálószobát, bordó falakkal és fekete bútorokkal. Ha azt hiszed, hogy komor hangulata volt, tévedsz: sokkal inkább elegáns hatást keltett a nagy, plafonig érő, fekete, beépített szekrényekkel. Természetesen az egyéb kiegészítők, mint a szőnyeg vagy a függöny is igazodtak a színvilághoz. Az összhatás fantasztikus volt, csöppet sem tűnt unalmasnak, és nagyon jól nézett ki!

 

Más helyiségek is lehetnek színesek!

 

Egy konyhának sem kell feltétlenül fehér vagy natúr színekben „pompáznia”, itt is nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat. Egyre többször jelenik meg a piros vagy a lila szín a konyhákban, akár a bútorlapokon is. A fekete-fehér kontraszt is nagy divat, a lila és a piros pedig mind feketével, mind pedig fehérrel jól mutat. Ha nem félsz a színektől, és minden kreativitásodat szabadon engeded a berendezés megálmodásakor, garantáltan olyan lakásod lesz, amit tényleg magadénak érzel, és rengeteg bókot kapsz majd érte!

 

 

 

Ezt olvasta már?

Amerikai konyhás nappali – így lehet szép és praktikus

Az amerikai konyhás nappali mostanság népszerű megoldás, különösen azért, mert a lakberendezésben egyre inkább a nagy terek, szellősebb elrendezés kerülnek előtérbe. Egy ilyen helyiség viszonylag nagy szokott lenni, csak éppen két funkciót tölt be, ezért nem könnyű

Milyen legyen a konyha padlója?

A konyha megálmodásakor elsősorban a bútorokon szokott lenni a hangsúly, azon, hogy mi hová kerül, hány fiók legyen, mekkora szekrény, hány polc, hol legyen a szék és az asztalok, mekkora legyen a pult. Van azonban még két dolog, ami alapvetően fogja befolyásolni az összképe

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.