Nem kényelmes az ágyad? Készíttess magadnak!

magdibutor_egyediagy8_l.jpg

Sok ember panaszkodik arra, hogy hiába próbált nagy körültekintéssel ágyat választani magának, valami mégsem stimmel. Nem elég nagy, nem elég stabil, nyikorog-nyekereg, kényelmetlen a fejtámla. Bizony előfordulhat, hogy hiába nézünk végig akár ezer ágykeretet is, valahogy nem sikerül megtalálni a megfelelőt, amin igazán nyugodtan tudunk aludni. Persze a matrac is lehet okozója a nyugtalan álmoknak, de önmagában nem tehető ezért felelőssé minden esetben. Létezik a tökéletes ágy, de csak a fejedben? Ne a boltokat járd, hátha belebotlasz, hanem készíttesd el!

 

Miért jobb készíttetni az ágykeretet?

 

Elsősorban azért, mert ez minden tekintetben igazodik az igényeidhez. Ha az átlagosnál magasabb vagy, nem kell amiatt szenvedned, hogy a lábad lelóg a szabvány méretű ágyról. Ha sokat forgolódsz, nagy a helyigényed, kérhetsz magadnak extra méretű ágyat, amit nem kapsz a boltban. Forma tekintetében is megvalósíthatók egyedi igények, ez manapság már nem akadály az egyedi bútorok készítésénél. Megszabhatod a számodra kényelmes magasságot is, a fejtámla pontosan olyan lesz, amilyennek te szeretnéd, és az ágykeretedre olyan díszítést rakatsz, ami neked a legjobban tetszik. Ne aggódj amiatt, hogy nem találsz bele matracot, ma már e tekintetben is rugalmasak a matracgyártók, gond nélkül megvalósítanak egyedi igényeket.

 magdibutor_102926.jpg

Kiegészítők az ágy mellé, szintén egyedi kivitelben

 

Ha már egyedileg készítteted az ágyat, miért ne szabhatnád személyre az ágy körüli kiegészítőket? Gondolunk itt például az éjjeliszekrényre. Ha te is osztod a véleményt, miszerint a szabvány, egyfiókos éjjeliszekrények túl picik, és semmi nem fér el rajtuk (meg bennük sem), arra is van lehetőséged, hogy megálmodd, milyen lenne az az éjjeliszekrény, ami tökéletesen megfelel számodra. Színben és alapanyagban természetesen érdemes igazodni az ágyhoz, de éjjeliszekrényből kiindulva akár teljes polcrendszert tervezhetsz a fejtámla fölé – egyedi úton minden megvalósítható, pontosan úgy, ahogyan te szeretnéd!

Magdi Bútor Stúdió a​ hely, a​hol veled tervezünk, otthont alkotunk neked​!​ Teljes körű szolgáltatás, kivételes igények megvalósítása​! Solymosi-Kabdebó Magdolna​, a​ beépíthető bútor​ok ​szakértő​je​. Várunk téged Óbuda leginnovatívabb bútorstúdiójában ahol veledtervezünk!

Ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot: m.me/magdibutor 

Forrás: http://magdibutor.blog.hu/2017/06/09/nem_kenyelmes_az_agyad_keszittess_magadnak

 

Ezt olvasta már?

Milyen legyen a mosogatótálcánk?

A konyha megtervezésekor az embernek ezer meg ezer részletre kell figyelmet fordítania, hogy a végeredmény egy olyan konyha legyen, ami szép, és amit jól lehet használni a mindennapok során. Egy ilyen részlet a mosogatótálca is. Előzetesen nem gondolnánk, hogy milyen sok lehetőség van

Minél kevesebb a szabad hely, annál nagyobbnak tűnik a helyiség

Valószínűleg mindenki látott már pici, előnytelen elosztású lakást – a panelek nagy részének tagadhatatlan jellemzője ez. Ezeknek a lakásoknak a helyiségeit nagyon nehéz berendezni, mert kicsik, és sok esetben nem is nagyon lehet szabvány bútorokkal jól kihasználni a r

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.