Óbuda leginnovatívabb stúdiója, ismét megújult.

Az elmút hónapban teljesen átalkítottunk a stúdiónk beosztását és kialakítását. Új bejáratot csináltunk. Sok egyéb melett korszerűsítettünk a villágítástechnikát. A mintakollekciónk ellenrendezése is megváltozott. Közben zökkenő mentes volt minden megrendelés kivitelezés de nem akartunk részeredményeket mutatni így most egyben az egész. Bővebb képek a Facebook oldalunkon itt.
 
Visszatérő ismerőseink első reakciói:
 
"szép és otthonos"
"Meghitt és mégis komplett"
" Ügyesen megoldottátok, nehéz volt? -Aahh.."
"Nagyon tetszik ez a sok fény!"
 
Szeretettel várunk mindenkit akinek szüksége van ránk a megfelelő otthonának kialakításában, mert veled tervezünk.
 
#magdibutor #új #bútorstúdió #felújítás

 

Ezt olvasta már?

Nem mindegy, miből készül a bútor

A bútorgyártáshoz mostanság egészen változatos anyagokat használnak fel, minőség szempontjából azonban ezek között elég komoly különbség van. Vannak emberek, akiknek ez mindegy, és beérik azzal, ha egy bútor olcsó, és jól néz ki, de sokaknak a

Hogyan álmodjam meg a bútoromat?

    Az egyedi bútor készíttetésben rengeteg lehetőség rejlik, ráadásul nem is feltétlenül drága – és erre egyre több ember ébred rá. Nem kell kompromisszumot kötni, és olyan bútort választani az üzletben, ami MAJDNEM olyan, mint amilyen tetszene.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.