Öltöztetik a szobát a polcok

A polcok nagyon praktikusak tudnak lenni egy lakásban, pláne, ha a szóban forgó lakás éppenséggel nem túl nagy, hiszen valahol tárolni kell a hétköznapokban használt tárgyainkat. Sokan ódzkodnak ugyanakkor a használatuktól, mert nyitottak, tehát a legkisebb rendetlenség is azonnal látszik, és rontja a helyiség összképét. Ezen a problémán azonban könnyen lehet segíteni néhány tároló segítségével, valamint ha egy kicsit kreatívan közelítjük meg a polckérdést, akár dekorációs elemnek is jók lehetnek egy-egy szobában.

 

Hosszú egyenes polc? Nem csak ilyen létezik!

 

A polc szó hallatán a legtöbb ember hosszú, egyenes tárolóra asszociál a falra szerelve, esetleg könyvespolcra. Ezek valóban gyakoriak, de ahogy mára mindenből, úgy a polcokból is igen széles a választék, gyakorlatilag ezerféle lehetőség van. Lehet látni csigavonalban tekergő polcot, hullámosat, kör alakút, vagy egymásba érő téglalapokat. Ezek elsőre furcsának tűnnek, de nagyon jól ki lehet őket használni, okos megoldásokkal még a leglehetetlenebb formára is lehet pakolni.

 

Ezekben a polcokban az a jó, hogy egyedi a dizájnjuk, ha rájuk nézünk, már önmagukban is sokat hozzáadnak a szoba esztétikai értékéhez. Érdekesebbé, egyénibbé változtatják a helyiségeket, üdítő változatosságot jelentenek, főleg, ha igazodnak a szoba többi részére jellemző formavilághoz.

 

 

A polcok tágítják a teret

 

A bejegyzés elején említettük, hogy a polcok egy kis lakásban nagyon praktikusak, mert mindig szükség van plusz tárolófelületekre. Nos, még egy okunk van azt mondani, hogy a polcok jó választást jelentenek, ha szűk a tér: optikailag tágítják a helyiségeket. Ha a falakon több polc is helyet kap, nagyobbnak fog tűnni a szoba, ezért kevésbé lesz bezártság érzetünk. Ilyenformán akkor is érdemes beruházni néhány egyedi polcra, ha éppen semmi extrát nem szeretnénk rajta tárolni: kisebb dísztárgyakkal, bekeretezett fotókkal is nagyon fel tudják dobni a szobát, és kevésbé fogjuk kicsinek érezni a rendelkezésre álló teret.

Ezt olvasta már?

Kontrasztok a lakásban merd bevállalni!

A lakberendezésben sokáig az volt az irányadó, hogy az egy helyiségben használt színek harmonizáljanak egymással. Ezt a felfogást még mindig elég sokan követik, és nincs is ezzel semmi baj. Jól néz ki, hiszen teljes az összhatás, semmi nem lóg ki a környezet&eacu

Gyerekbiztos bútorok egyedileg készítve

Akinek van gyereke, az tudja, mekkora boldogság, mikor a pici elkezd mászni, majd feláll, és kapaszkodva megteszi első lépéseit. És akinek van gyereke, az azt is tudja, mekkora bosszúság tud lenni, hogy az immár önjáró csemete egy pillanat alatt eljut a szekrényekig, fiókokig, kihúzza,

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.