Öltöztetik a szobát a polcok

A polcok nagyon praktikusak tudnak lenni egy lakásban, pláne, ha a szóban forgó lakás éppenséggel nem túl nagy, hiszen valahol tárolni kell a hétköznapokban használt tárgyainkat. Sokan ódzkodnak ugyanakkor a használatuktól, mert nyitottak, tehát a legkisebb rendetlenség is azonnal látszik, és rontja a helyiség összképét. Ezen a problémán azonban könnyen lehet segíteni néhány tároló segítségével, valamint ha egy kicsit kreatívan közelítjük meg a polckérdést, akár dekorációs elemnek is jók lehetnek egy-egy szobában.

 

Hosszú egyenes polc? Nem csak ilyen létezik!

 

A polc szó hallatán a legtöbb ember hosszú, egyenes tárolóra asszociál a falra szerelve, esetleg könyvespolcra. Ezek valóban gyakoriak, de ahogy mára mindenből, úgy a polcokból is igen széles a választék, gyakorlatilag ezerféle lehetőség van. Lehet látni csigavonalban tekergő polcot, hullámosat, kör alakút, vagy egymásba érő téglalapokat. Ezek elsőre furcsának tűnnek, de nagyon jól ki lehet őket használni, okos megoldásokkal még a leglehetetlenebb formára is lehet pakolni.

 

Ezekben a polcokban az a jó, hogy egyedi a dizájnjuk, ha rájuk nézünk, már önmagukban is sokat hozzáadnak a szoba esztétikai értékéhez. Érdekesebbé, egyénibbé változtatják a helyiségeket, üdítő változatosságot jelentenek, főleg, ha igazodnak a szoba többi részére jellemző formavilághoz.

 

 

A polcok tágítják a teret

 

A bejegyzés elején említettük, hogy a polcok egy kis lakásban nagyon praktikusak, mert mindig szükség van plusz tárolófelületekre. Nos, még egy okunk van azt mondani, hogy a polcok jó választást jelentenek, ha szűk a tér: optikailag tágítják a helyiségeket. Ha a falakon több polc is helyet kap, nagyobbnak fog tűnni a szoba, ezért kevésbé lesz bezártság érzetünk. Ilyenformán akkor is érdemes beruházni néhány egyedi polcra, ha éppen semmi extrát nem szeretnénk rajta tárolni: kisebb dísztárgyakkal, bekeretezett fotókkal is nagyon fel tudják dobni a szobát, és kevésbé fogjuk kicsinek érezni a rendelkezésre álló teret.

Ezt olvasta már?

Bútorok magassága testreszabva

Az üzletekben kapható bútorok általában szabvány méretűek, többek között a magasság tekintetében is. A legtöbb ember számára ez pont megfelelő, de aki nem az átlagos mérethez tartozik, annak meggyűlhet ezzel a baja. Ami azt illeti, mindkettőre ismerek példát:volt e

Ez a kölni nemzetközi vásár ami miatt mi is bezárunk pár napra.

2017 Január 18-19-én Stúdiónk zárva lesz! Mivel elutazunk a kölni nemzetközi szakkiállításra, hogy inspirálódjunk és megismerjük a legújabb  tendenciákat, technológiákat. Nagyon várjuk már és készülünk majd sok meglepetésse

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.