Régi-új divat a lakberendezésben erős kontrasztok

 

 uinspiracio_magdibutor_blog_hunspecified.jpg

Sokáig alapvető dolog volt a lakberendezésben, hogy igyekezzünk színben harmonizáló bútorokat választani, hogy kellemes legyen az összhatás. A helyiségeknek így nagyjából egységes színe lett: ha valahol a barna dominált, szinte minden a barna különböző árnyalataiban pompázott, ami tényleg jól néz ki, de hosszútávon unalmassá válhat. A barna persze csak egy példa volt, gyakorlatilag bármilyen színnel meg lehet ezt csinálni, bár tény, hogy régebben inkább a visszafogott színvilág volt a jellemző, míg ma már bátran rendezünk be egy lila szobát, vagy készíttetünk piros konyhát. Ami még szintén új, az a színek variációja: már nem kell egy adott szín árnyalatait használni, ugyanis egyre jobban divatba jönnek a kontrasztok.

 inspiracio_magdibutor_blog_hu309.JPG

Fekete-fehér konyha? Miért ne?

 

Elég extrémnek hangzik, hogy egy konyha fekete-fehér legyen, de valójában nagyon is jól néz ki, és igen divatos is. Az alap koncepció többnyire az, hogy maguk a bútorok fehérek, az őket körülvevő elemek pedig feketék. Például a fehér szekrényekre fekete munkalap kerül, fekete a csempe a falon. Valóban elég merész összeállítás, de igen sikerek: az éles kontrasztok egyre több embernek nyerik el a tetszését. Természetesen nem csak fekete-fehérben lehet ezt megcsinálni, bármilyen színt használhatunk. A piros is vagány a fehérrel (igen, konyhaként is – piros bútor, fehér munkalap és csempézés), de a lila is egyre gyakrabban jelenik meg a konyhákban, például feketével.

 

 inspiracio_magdibutor_blog_huc7172adf5b6f7a340.jpg

inspiracio_magdibutor_blog_hu_c0326a1919a54ba9f1.jpg

 

Minden helyiségben jól mutat

 

Ezek az erős kontrasztok gyakorlatilag minden helyiségben igen jól tudnak kinézni. A fürdőszobában is érvényesíthetjük, akár már a csempe és a fuga szintjén is, de persze a bútorokat sem szabad kihagyni! A nappali, a hálószoba rengeteg lehetőséget rejt magában, ami a színeket illeti, ezekben a helyiségekben bármilyen szín jöhet, csak találjuk meg a megfelelő párt hozzá! Fiúknak egy kék-zöld szoba kiváló választás lehet, lányoknak pedig mondjuk halványlila-fehér. Ne féljünk a bútorokat is színesre készíttetni, nagyon egyedi hatást keltenek!

 inspiracio_magdibutor_blog_huaabhwu.jpg

 

inspiracio_magdibutor_blog_huc306d912c487d.jpg

Még több érdekes megoldás a galériában, képek forrása: Pinterest, MBS, 123rf mechantdesign.blogspot 

Használd ezt #magdibutor 

Köszönöm, hogy elolvastad az eheti cikkem remélem feliratkozol a követők közé és nem maradsz le a következőkről sem. Vagy biztos ismersz valakit akinek ez hasznos tartalom! Kérlek juttasd el hozzá! 

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot írj rám messengerben!: m.me/magdibutor

Ezt olvasta már?

Szakmai napok, Ecorgan házi vásár

Konyhatechnikai termékkörök legfrissebb újdonságai bemutatása az Ecorgan részéről idén sem maradhat el, de ebben az évben rendhagyó módot és helyszínt választotak az eseménynek. A házi vásáron mi is részt vettünk, ahol a BLANCO, SMEG és ELICA

Technikai okok miatt Zárva

Technikai okok miatt ma délután és holnap zárva leszünk!  Nyitás Október 2-án Megértésüket köszönjük Bejelentkezés tervezésre: info@magdibutor.hu  

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.