Régi-új divat a lakberendezésben erős kontrasztok

 

 uinspiracio_magdibutor_blog_hunspecified.jpg

Sokáig alapvető dolog volt a lakberendezésben, hogy igyekezzünk színben harmonizáló bútorokat választani, hogy kellemes legyen az összhatás. A helyiségeknek így nagyjából egységes színe lett: ha valahol a barna dominált, szinte minden a barna különböző árnyalataiban pompázott, ami tényleg jól néz ki, de hosszútávon unalmassá válhat. A barna persze csak egy példa volt, gyakorlatilag bármilyen színnel meg lehet ezt csinálni, bár tény, hogy régebben inkább a visszafogott színvilág volt a jellemző, míg ma már bátran rendezünk be egy lila szobát, vagy készíttetünk piros konyhát. Ami még szintén új, az a színek variációja: már nem kell egy adott szín árnyalatait használni, ugyanis egyre jobban divatba jönnek a kontrasztok.

 inspiracio_magdibutor_blog_hu309.JPG

Fekete-fehér konyha? Miért ne?

 

Elég extrémnek hangzik, hogy egy konyha fekete-fehér legyen, de valójában nagyon is jól néz ki, és igen divatos is. Az alap koncepció többnyire az, hogy maguk a bútorok fehérek, az őket körülvevő elemek pedig feketék. Például a fehér szekrényekre fekete munkalap kerül, fekete a csempe a falon. Valóban elég merész összeállítás, de igen sikerek: az éles kontrasztok egyre több embernek nyerik el a tetszését. Természetesen nem csak fekete-fehérben lehet ezt megcsinálni, bármilyen színt használhatunk. A piros is vagány a fehérrel (igen, konyhaként is – piros bútor, fehér munkalap és csempézés), de a lila is egyre gyakrabban jelenik meg a konyhákban, például feketével.

 

 inspiracio_magdibutor_blog_huc7172adf5b6f7a340.jpg

inspiracio_magdibutor_blog_hu_c0326a1919a54ba9f1.jpg

 

Minden helyiségben jól mutat

 

Ezek az erős kontrasztok gyakorlatilag minden helyiségben igen jól tudnak kinézni. A fürdőszobában is érvényesíthetjük, akár már a csempe és a fuga szintjén is, de persze a bútorokat sem szabad kihagyni! A nappali, a hálószoba rengeteg lehetőséget rejt magában, ami a színeket illeti, ezekben a helyiségekben bármilyen szín jöhet, csak találjuk meg a megfelelő párt hozzá! Fiúknak egy kék-zöld szoba kiváló választás lehet, lányoknak pedig mondjuk halványlila-fehér. Ne féljünk a bútorokat is színesre készíttetni, nagyon egyedi hatást keltenek!

 inspiracio_magdibutor_blog_huaabhwu.jpg

 

inspiracio_magdibutor_blog_huc306d912c487d.jpg

Még több érdekes megoldás a galériában, képek forrása: Pinterest, MBS, 123rf mechantdesign.blogspot 

Használd ezt #magdibutor 

Köszönöm, hogy elolvastad az eheti cikkem remélem feliratkozol a követők közé és nem maradsz le a következőkről sem. Vagy biztos ismersz valakit akinek ez hasznos tartalom! Kérlek juttasd el hozzá! 

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot írj rám messengerben!: m.me/magdibutor

Ezt olvasta már?

Olcsóbb is lehet az egyedi bútor

Olcsóbb is lehet az egyedi bútor   Az egyedi bútor készíttetésének lehetősége sokak számára lehet vonzó, hiszen így teljesen a saját igényeinket tudjuk kielégíteni, nem kell kompromisszumot kötni, nem kell beérni egy „majdnem” olyannal. Azonba

Gyerekbiztos lakás, hogy mindenki nyugodt legyen

    A kisbabás szülők többnyire nem győzik kivárni, hogy a gyerkőc elkezdjen mászni, majd felálljon, és kapaszkodva lépegessen, így fedezve fel a világot. A kezdeti örömöt azonban hamar felváltja a folyamatos aggodalom, ugyanis az immár önjáró gyermek folya

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.