Saját tervezésű bútorok, egyedi dekorációval

Saját tervezésű bútorok, egyedi dekorációval

 

 

Amikor a lakásunk berendezésén fáradozunk, természetes, hogy azt szeretnénk elérni, hogy a végeredmény egyedi legyen, és tükrözze a stílusunkat. Ez az, amit a bútorboltokban kapható elemes bútorokkal igen nehéz megvalósítani. Ha az ár nem szempont, akkor talán lehet némi esélyünk, hogy nem botlunk bele úton-útfélen azokba a berendezési tárgyakba, amik a mi lakásunkban is állnak. Ha azonban arra megyünk, hogy a lehető legolcsóbban szerezzünk be egy olyan bútort, ami azért jól néz ki, biztosak lehetünk benne, hogy előbb-utóbb találkozunk vele máshol is. Ha nem szeretnénk horror összeget költeni egy bútorra, de azért jó lenne, ha a magunkénak érezhetnénk, megoldás lehet az egyedi bútor, amit teljesen az elképzelésünkre szabnak.

 v.jpg

 

Tévhit, hogy drága

 

Az egyedi bútor készíttetéséről mindenki azt hiszi, hogy drága, pedig ez nem így van. Én is ezt hittem, aztán egy barátom elárulta, mennyiért csináltatta az egyébként nagyon szép nappali szekrénysorát. Igaz, nem éppen annyi, mint egy alsókategóriás, leértékelt szekrénysor, de sokkal szebb is, praktikusabb, maximálisan személyre szabott, és tényleg olyan, amilyet az illető szeretett volna. Miért is éri meg egyedi bútort csináltatni? A kis lakás, benne szintén pici, rosszul kihasznált helyiségek tipikus esete miatt. Valóban nem egy vagyon, de sikerül teljesen beépíteni a rendelkezésre álló teret, amitől nem csak nagyobbnak néznek ki a helyiségek, de sokkal több a tárolóhely, mindennek van helye, nem tűnik folyton rendetlennek a lakás.

 

Személyre szabott dekoráció

 

Az egyedi bútorban az is nagyon jó, hogy mi mondhatjuk meg, mennyire legyen díszített, és milyen mintát szeretnénk rá. Nem kell kompromisszumot kötni, és beérni azzal, ami van. Ha színes üveget szeretnénk a vitrinre, olyat kapunk, ha virágminta kellene a szekrényajtóra, megkapjuk. A lehetőségek igen szélesek, ésszerű határokon belül bármi megvalósítható. Megálmodhatjuk a színvilágot is, hogy tényleg olyannak láthassuk az adott helyiséget, amilyennek elképzeltük.

Forrás magdibutor.blog.hu

Ezt olvasta már?

Dizájnos polcokat a falra!

A polcok minden lakásban jó szolgálatot tehetnek, különösen ott, ahol egyébként is kicsi a hely, és sok fejtörést okoz a különböző holmik tárolása. A polcok segítségével sokkal több tárgynak találhatunk helyet, hiszen hasznosíthatjuk a falon l&ea

Semmi sem passzolhat mindenhová

Egy sarok sem marad üresen!                Aki rendezett már be életében lakást, vagy akár csak egy helyiséget, alighanem tisztában van vele, hogy ez mennyire nehéz, és gyakran idegtépő munka. Talán furcsának tűnik ez a kijelentés, hiszen kifejeze

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.