Szakmai nap a Bosch és Neff világában

INSPIRÁCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ A LEGMAGASABB SZINTEKEN

Sejtettem, hogy az ősz erős lesz újdonságokból, de régen voltam ilyen profi szakmai napon, mint a NEFF Gourmet Centerben! Ahol megnéztük a legújabb termékeket, mint konyhások megtárgyalhattuk az iparáig híreket és remek előadásokat hallgattam erről tudósítunk most nektek. 

“Az innovatív háztartási készülékeket bemutató NEFF Gourmet Center egy olyan inspiráló környezetet teremt a látogatók számára, mely azonnal rabul ejt, köszönhetően a bemutatóterem autentikus hangulatának és az itt kiállított, egyedi tulajdonságokkal rendelkező NEFF készülékeknek. A bemutatóterem egyedi látogatói élményt kínál attól a pillanattól kezdve, hogy átléped a kapuit, ráadásul egyedülálló szolgáltatásként szakértői tanácsadásra is lehetőséget nyújt az érdeklődőknek, melyet online foglalás útján, szabadon választható időpontokra igényelhet.
Az autentikus NEFF Gourmet Center nemcsak, hogy inspirálni fogja Önt egy még különlegesebb otthon kialakítására, de bevezeti a kulináris élvezetek legmagasabb szintjeibe is.”

A bemutatóterem itt tényleg arról szól, hogy tematikusan mindent használunk vagyis #főzés #sütés élőben megy álltalunk szakmai felügyelet és tanácsadással egybekötve!


Az ebéd előtti étvágyat pedig nem más mint Gianni Annoni, a NEFF hazai gasztro-nagykövete csinálta! Mert #olaszulennijo aki péntek délben követett minket láthatta is az élő bejelentkezést sokat zsonglőrködött az új Twist Pad Fire forgógombbal! A mágneses gomb tökéletesen illeszkedik a főzőlapok kezelőfelületére, egyszerű működtetésükkel pedig pillanatok alatt beállíthatók a kívánt programok így Igazi játékká válik a főzés! Vagy testközelivé a sütés a betolható sütőajtójú Neff készülékekkel.

A másik kedvenc témánkat a kisgépeket pedig a "Kitchen&Cooking: tökéletes eredmények a bosch-sal és Németh Ádámmal" (Magyarország konyhafőnöke 2016) bemutatója során sajátíthattuk el mik a legújabb innovációk!

 

Mindezzel a tudással várunk titeket a stúdiónkban is, mert #veledtervezünk
 

 

Ezt olvasta már?

Óbuda leginnovatívabb stúdiója, ismét megújult.

Az elmút hónapban teljesen átalkítottunk a stúdiónk beosztását és kialakítását. Új bejáratot csináltunk. Sok egyéb melett korszerűsítettünk a villágítástechnikát. A mintakollekciónk ellenrendezése is megváltozott. K&oum

Merre nyíljon?

A beépített bútor sokszor szóba jöhet, mint alternatíva, de leggyakrabban a kis lakásokban merül fel, ahol kicsik a helyiségek is. Az ok egyszerű: a szabvány méretű bútorok nem férnek be, vagy beférnek, de egy csomót fölöslegesen foglalnak az amúgy is kevés helyből. Ez

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.