Szakmai napok, Ecorgan házi vásár

Konyhatechnikai termékkörök legfrissebb újdonságai bemutatása az Ecorgan részéről idén sem maradhat el, de ebben az évben rendhagyó módot és helyszínt választotak az eseménynek.

A házi vásáron mi is részt vettünk, ahol a BLANCO, SMEG és ELICA termékújdonságainak prezentálása mellett egy izgalmas, közös „gasztronómiai kalandra” is adódott.

Vajon mi történi ha egy terembe beereszted azokat akik ma magyarországon legtöbbet foglalkoznak a konyhákkal tervezéssel és kivitelezéssel, és azt mondod nekik nincs kész a vacsora de itt a recept és az alapanyagok? Hát megfőztünk-sütöttünk ami kellett és közben remekül éreztük magunkat az év céges bulijában.

#blanco #smeg #Elica #magdibutor

Ezt olvasta már?

Álmodd meg magad az otthonodat!

Ezen a hétvégén megjelenő cikkünk is nagyon sikeres volt Index címlapot is kapott! Köszönjük!      Álmodd meg magad az otthonodat!    Egy új otthon berendezése amellett, hogy rengeteg munka, nagyon nagy élmény is. Ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy teljese

Állatokhoz tervezve

Nagyon sok ember él együtt állatokkal. Akinek volt már olyan kedvence, aki igazán elvarázsolta, az tudja, hogy ezek a szőrös kis lények szinte olyanok tudnak lenni az embernek, mintha a gyerekei lennének. Éppen ezért természetesen megvan a saját helyük a lakásban is, ami nem ritkán ol

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.