Szakmai napok, Ecorgan házi vásár

Konyhatechnikai termékkörök legfrissebb újdonságai bemutatása az Ecorgan részéről idén sem maradhat el, de ebben az évben rendhagyó módot és helyszínt választotak az eseménynek.

A házi vásáron mi is részt vettünk, ahol a BLANCO, SMEG és ELICA termékújdonságainak prezentálása mellett egy izgalmas, közös „gasztronómiai kalandra” is adódott.

Vajon mi történi ha egy terembe beereszted azokat akik ma magyarországon legtöbbet foglalkoznak a konyhákkal tervezéssel és kivitelezéssel, és azt mondod nekik nincs kész a vacsora de itt a recept és az alapanyagok? Hát megfőztünk-sütöttünk ami kellett és közben remekül éreztük magunkat az év céges bulijában.

#blanco #smeg #Elica #magdibutor

Ezt olvasta már?

Kicsi a gyerekszoba? Legyen minden egyben!

  Kisebb lakásokban nagyon sokszor okoz problémát, hogy a helyiségek sem éppen hatalmasak, emiatt elég nehéz berendezni őket. Hiába bújjuk a lakberendezési magazinokat, a különböző bútorüzletek újságjait, és nézegetjük a szebbnél szebb bútoro

Jelentkez be hozzánk időpontra

A mi kapacitásunk is véges és folyamatosan jönnek az érdeklődők akik új bútort szeretnének. Ezért fontos lenne, hogy bejelentkezz hozzánk előre, és egy közösen mindenkinek jó időpontban csak veled foglalkozzunk. Írj nekünk a tervezes@magdib

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.