Szakmai napok, Ecorgan házi vásár

Konyhatechnikai termékkörök legfrissebb újdonságai bemutatása az Ecorgan részéről idén sem maradhat el, de ebben az évben rendhagyó módot és helyszínt választotak az eseménynek.

A házi vásáron mi is részt vettünk, ahol a BLANCO, SMEG és ELICA termékújdonságainak prezentálása mellett egy izgalmas, közös „gasztronómiai kalandra” is adódott.

Vajon mi történi ha egy terembe beereszted azokat akik ma magyarországon legtöbbet foglalkoznak a konyhákkal tervezéssel és kivitelezéssel, és azt mondod nekik nincs kész a vacsora de itt a recept és az alapanyagok? Hát megfőztünk-sütöttünk ami kellett és közben remekül éreztük magunkat az év céges bulijában.

#blanco #smeg #Elica #magdibutor

Ezt olvasta már?

Bútorok térelválasztóként: merj kísérletezni!

      Nagyon sok lakás esetében okoz problémát, hogy egyszerűen rossz az elosztása, kedvezőtlenek a helyiségek arányai. Gyakran találkozhatunk például azzal a helyzettel, hogy adott egy kétszobás lakás, ahol az egyik szoba viszonylag kicsi, a másik pedig jó nagy.

Így őrizheted meg sokáig a bútoraid állapotát!

  Amikor új bútorok kerülnek a lakásunkba, sokszor napokig csak gyönyörködünk bennük, és csodálkozunk, mennyire meg tudják változtatni az összképet. Szépek, tökéletesek, flottul záródnak. De vajon ez mindig így marad? Elég gyakran találko

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.