Szakmai napok kövek világában

A szakmabelinek nagyon fontos, hogy nemcsak prospektusból ismerje a termékeket, színmintákat, amiket napi szinten javasol.

A tegnapi szünnapunk is nagyon izgalmas volt, felfrissítettük egyik régi partnerünknél a demo mintákat.
Elkalauzoltak minket a természetes kövek egyedi világába, ahol az álmok valósággá válnak.
-Ahol a természet egyedi szépsége párosul a tartóssággal és a praktikummal.
-Ahol az ember kiegészíti, elvarázsolja a természet kincseit. Régi partnerünknél mindezt garantálják, hogy megvalósulhat az otthonodban.

Fontos volt az egyeztetés,az újdonságok megnézése, mert egyre több az igény a szinte minden strapát kibíró kőburkolatokra a konyhában. Konyhapultnak, járólapnak, ablakpárkánynak vagy a fürdőszobába.

Te mit választanál magadnak ha tehetnéd, a természetes gránitot vagy a finomabb színekkel dolgozó kvarcitot? Segítünk a döntésben, mert veled tervezünk.

#magdibutor

 

Ezt olvasta már?

TOP 10 Blogbejegyzésünk az elmúlt 1 évben

  KÖSZÖNJÜK NEKTEK ÉS BLOG.HU OLVASÓINAK MAGDI&MÁRK!   TOP 10 a magdibutor.blog.hu A mérés 2015. november 15. óta számol. Régi-új divat a lakberendezésben – erős kontrasztok27879 Hogyan tarts rendet a konyhádban?20016 Az idei

Megígértem, hogy karácsonyra megkapod!

"-Boldog Karácsonyt! -Neked is Boldog Karácsonyt Drágám! Istenit alkottál megint.Tetszik az új sütőd? -Nagyon tetszik, az új konyhámban nem is olyan nagy kihívás az ünnepi vacsora, egyszerűen minden passzol. -Megígértem, hogy karácsonyra megkapod! -Igen szívem, csak nem mon

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.