Szakmai napok kövek világában

A szakmabelinek nagyon fontos, hogy nemcsak prospektusból ismerje a termékeket, színmintákat, amiket napi szinten javasol.

A tegnapi szünnapunk is nagyon izgalmas volt, felfrissítettük egyik régi partnerünknél a demo mintákat.
Elkalauzoltak minket a természetes kövek egyedi világába, ahol az álmok valósággá válnak.
-Ahol a természet egyedi szépsége párosul a tartóssággal és a praktikummal.
-Ahol az ember kiegészíti, elvarázsolja a természet kincseit. Régi partnerünknél mindezt garantálják, hogy megvalósulhat az otthonodban.

Fontos volt az egyeztetés,az újdonságok megnézése, mert egyre több az igény a szinte minden strapát kibíró kőburkolatokra a konyhában. Konyhapultnak, járólapnak, ablakpárkánynak vagy a fürdőszobába.

Te mit választanál magadnak ha tehetnéd, a természetes gránitot vagy a finomabb színekkel dolgozó kvarcitot? Segítünk a döntésben, mert veled tervezünk.

#magdibutor

 

Ezt olvasta már?

Miért válasszuk a tömörfa bútorokat?

  Amikor bútorokat készíttetünk, hamar felmerül a kérdés, hogy milyen anyagból legyenek. Általában a laminált lapalkatrészekből vagyis egyszerű bútorlap és a fa alkatrészekből előállított bútorok között szoktak vacillálni az érintettek.

Csak egy lépcső?

Sokszor panaszkodnak az emberek, hogy kevés a hely a lakásukban. Ha azonban alaposabban megnézzük, nagyon gyakran az a probléma, hogy egyszerűen nem használják ki rendesen a helyet, ami rendelkezésre áll. Ez nem feltétlenül róható fel bárkinek, ugyanis a szűkös hely sokszor olyan kreatív

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.