Szakmai napok kövek világában

A szakmabelinek nagyon fontos, hogy nemcsak prospektusból ismerje a termékeket, színmintákat, amiket napi szinten javasol.

A tegnapi szünnapunk is nagyon izgalmas volt, felfrissítettük egyik régi partnerünknél a demo mintákat.
Elkalauzoltak minket a természetes kövek egyedi világába, ahol az álmok valósággá válnak.
-Ahol a természet egyedi szépsége párosul a tartóssággal és a praktikummal.
-Ahol az ember kiegészíti, elvarázsolja a természet kincseit. Régi partnerünknél mindezt garantálják, hogy megvalósulhat az otthonodban.

Fontos volt az egyeztetés,az újdonságok megnézése, mert egyre több az igény a szinte minden strapát kibíró kőburkolatokra a konyhában. Konyhapultnak, járólapnak, ablakpárkánynak vagy a fürdőszobába.

Te mit választanál magadnak ha tehetnéd, a természetes gránitot vagy a finomabb színekkel dolgozó kvarcitot? Segítünk a döntésben, mert veled tervezünk.

#magdibutor

 

Ezt olvasta már?

Páraelszívók a konyhában: a kötelező kiegészítők egyike

Valószínűleg mindenki számára ismerős helyzet, hogy amikor főz, rövid idő alatt az egész lakásban pára, és ételillat terjeng. Ez egy ideig nem zavaró, de amikor már az összes lakástextilen, ruhadarabon érezni a sült krumpli illatát, kezd kellemetlenné válni a d

Öltöztetik a szobát a polcok

A polcok nagyon praktikusak tudnak lenni egy lakásban, pláne, ha a szóban forgó lakás éppenséggel nem túl nagy, hiszen valahol tárolni kell a hétköznapokban használt tárgyainkat. Sokan ódzkodnak ugyanakkor a használatuktól, mert nyitottak, tehát a legkisebb rendetlenség is

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.