Tekintse meg referenciáinkat

Hogyan dolgozunk életképek

Hogyan dolgozunk életképek

Megnézem
7 kép

Néhány lakás, családi ház, iroda, intézmény vagy szálloda, ahol már tudják, milyen is egy Magdi Bútor Stúdió által tervezett egyedi bútor.

A képek elégedett vevőink otthonaiban, az általunk beszerelt bútorokról készültek, de találsz referenciáink között a stúdiónkban elhelyezett mintákról készültek felvételeket is.

A közös bennük az, hogy minden munkánkra nagyon büszkék vagyunk. Mi mond ennél többet? Ha még nincs Magdi-bútorod, akkor egyelőre a képek!

 

Festet fehér konyhabútor

Festet fehér konyhabútor

Megnézem
25 kép

Egy vidéki nagyvárosban élő kedves vevőnk egyedi konyhája

„Kedves Magdika! Tegnap nagyon ügyesek voltak a fiúk. Ezúton is szeretném megköszönni nektek, de elsősorban Neked, hogy megvalósítottátok az álmunkat. Sok bútort vettem már életem során, de ilyen profi munkát ezen a téren még nem láttam. Jó látni, hogy a szíveteket is beleteszitek.”

 

Párját ritkító konyha térbe forduló bárpulttal, összeillő nappalival

Párját ritkító konyha térbe forduló bárpulttal, összeillő nappalival

Megnézem
15 kép

Konyhabútor tömör bükkfából, amit diószínű páccal és díszített élmarással véglegesítettünk. Rusztikus beépített páraelszívóval, valamint térbe forduló bárpulttal és bárszékkel is felszereltük a konyhát. A nappaliban és hálószobában lévő bútorok egyedi takarásokkal rendelkeznek és stílusban illeszkednek a konyhabútorhoz.

 

 

 

Bátor piros szín, csillogó ajtófront és különleges fotócsempe

Bátor piros szín, csillogó ajtófront és különleges fotócsempe

Megnézem
15 kép

Egy otthon, ahol a piros szín bátor alkalmazása valósággal feldobja a konyhát. A csillogóan fényesre festett ajtófront élénkséget, vidámságot ad a szürke mellett – egyúttal remekül kiegészíti a megrendelőnk által elsőként kiválasztott különleges témájú fotócsempét.

#fotocsempe

Egyedi üvegforntú konyhabútor

Egyedi üvegforntú konyhabútor

Megnézem
5 kép

Konyhabútor egyedi edzet üveg front felülettel


A megrendelőnknek igen konkrét elképzelései voltak nagyon jól látta a tervekben mit is szeretne kapni. Nem álmodozott hanem a konkrét elképzeléseire keresett megoldást, de elmondása szerint a haza kivitelezők közt csak nálunk találta meg azt a komplex szolgáltatást, hogy az összes különleges igénye és elképzelése teljesüljön az új konyhabútorában:

betolható szekrény ajtó, teljes kihúzású fiók rendszerek,  egyedi mintás üveg front felület a nappali felé amit a régi partnerünk Luminar biztosított. Ledes és természetes fénycsatornás világítás harmóniája.

 

#magdibutor #konyhabútor #luminariglass