Tekintse meg referenciáinkat

Nézd meg referenciáinkat!

Nézd meg referenciáinkat!

Megnézem
0 kép

Néhány lakás, családi ház, iroda, intézmény vagy szálloda, ahol már tudják, milyen is egy Magdi Bútor Stúdió által tervezett egyedi bútor.

A képek elégedett vevőink otthonaiban, az általunk beszerelt bútorokról készültek, de találsz referenciáink között a stúdiónkban elhelyezett mintákról készültek felvételeket is.

A közös bennük az, hogy minden munkánkra nagyon büszkék vagyunk. Mi mond ennél többet? Ha még nincs Magdi-bútorod, akkor egyelőre a képek!

Festet fehér konyhabútor

Festet fehér konyhabútor

Megnézem
18 kép

Egy vidéki nagyvárosban élő kedves vevőnk egyedi konyhája

„Kedves Magdika! Tegnap nagyon ügyesek voltak a fiúk. Ezúton is szeretném megköszönni nektek, de elsősorban Neked, hogy megvalósítottátok az álmunkat. Sok bútort vettem már életem során, de ilyen profi munkát ezen a téren még nem láttam. Jó látni, hogy a szíveteket is beleteszitek.”

 

Párját ritkító konyha térbe forduló bárpulttal, összeillő nappalival

Párját ritkító konyha térbe forduló bárpulttal, összeillő nappalival

Megnézem
15 kép

Konyhabútor tömör bükkfából, amit diószínű páccal és díszített élmarással véglegesítettünk. Rusztikus beépített páraelszívóval, valamint térbe forduló bárpulttal és bárszékkel is felszereltük a konyhát. A nappaliban és hálószobában lévő bútorok egyedi takarásokkal rendelkeznek és stílusban illeszkednek a konyhabútorhoz.

 

 

 

13 éves konyhabútor, 2016-ban fotózva

13 éves konyhabútor, 2016-ban fotózva

Megnézem
8 kép

Nagycsalád konyhája, több mint tíz év után is makulátlanul

Képeink 2016-ban készültek, ám a konyhabútort 2003 óta használják, ráadásul egy nagycsaládot szolgál nap nap után. (Ezúton köszönjük a képeket visszatérő megrendelőnknek!)

Szeretnéd, hogy így nézzen ki a konyhád 10 év múlva is? Neked is tervezhetünk, gyárthatunk olyan bútort, ami 10 év múlva is úgy néz ki, mintha új lenne!

Veled tervezünk olyan konyhát, amely a szó minden értelmében időtálló. Az a célunk, hogy a konyhád stílusával ne csak az átvétel napján, de 10, 20, 30 év múlva is elégedett legyél – hiszen ez a valódi tartósság.

Töretlen népszerűségű konyha, amit mindenki másképp lát

Töretlen népszerűségű konyha, amit mindenki másképp lát

Megnézem
11 kép

Kinek milyen szín is a bézs? Minden megrendelőnknek más… Van, akinek kapucsínó, van, akinek inkább szürkés, vagy esetleg a benne lévő más szín alapján picit lazacos. Vagy akár kékes-zöldes beütésű. Egy biztos: ez a konyhabútorunk töretlen népszerűségnek örvend. Tele van praktikus megoldásokkal, mint az amerikai stílusú nappali átadóval, és olyan igényes lakberendezési részletekkel, mint a kerámiafogantyú.

Budapest XV.kerület Rákospalota

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.