Tekintse meg referenciáinkat

Nézd meg referenciáinkat!

Nézd meg referenciáinkat!

Megnézem
2 kép

Néhány lakás, családi ház, iroda, intézmény vagy szálloda, ahol már tudják, milyen is egy Magdi Bútor Stúdió által tervezett egyedi bútor.

A képek elégedett vevőink otthonaiban, az általunk beszerelt bútorokról készültek, de találsz referenciáink között a stúdiónkban elhelyezett mintákról készültek felvételeket is.

A közös bennük az, hogy minden munkánkra nagyon büszkék vagyunk. Mi mond ennél többet? Ha még nincs Magdi-bútorod, akkor egyelőre a képek!

Párját ritkító konyha térbe forduló bárpulttal, összeillő nappalival

Párját ritkító konyha térbe forduló bárpulttal, összeillő nappalival

Megnézem
15 kép

Konyhabútor tömör bükkfából, amit diószínű páccal és díszített élmarással véglegesítettünk. Rusztikus beépített páraelszívóval, valamint térbe forduló bárpulttal és bárszékkel is felszereltük a konyhát. A nappaliban és hálószobában lévő bútorok egyedi takarásokkal rendelkeznek és stílusban illeszkednek a konyhabútorhoz.

 

 

 

Egyedi üvegforntú konyhabútor

Egyedi üvegforntú konyhabútor

Megnézem
5 kép

Konyhabútor egyedi edzet üveg front felülettel


A megrendelőnknek igen konkrét elképzelései voltak nagyon jól látta a tervekben mit is szeretne kapni. Nem álmodozott hanem a konkrét elképzeléseire keresett megoldást, de elmondása szerint a haza kivitelezők közt csak nálunk találta meg azt a komplex szolgáltatást, hogy az összes különleges igénye és elképzelése teljesüljön az új konyhabútorában:

betolható szekrény ajtó, teljes kihúzású fiók rendszerek,  egyedi mintás üveg front felület a nappali felé amit a régi partnerünk Luminar biztosított. Ledes és természetes fénycsatornás világítás harmóniája.

 

#magdibutor #konyhabútor #luminariglass

Konyhasziget és spájz a lépcső alatt +konyhabútor

Konyhasziget és spájz a lépcső alatt +konyhabútor

Megnézem
5 kép

"Konyhasziget és spájz a lépcső alatt, egyedi konyha és egyedi csempéhez is passzoljon minden" Mi így oldottuk meg az elképzelését! Valódi referenciánk, mert mi nem stock fotókkal inspirálunk hanem az elégedett megrendelőnk álltal visszaküldött anyaggal!

Köszönjük a képeket!  

Fényes fehér konyhabútor

Fényes fehér konyhabútor

Megnézem
5 kép

Egyszerű fényes fehér konyhabútor sonoma tölgyel az elmúlt évek legdivatosabb színeivel kombinálva. És egy jó beosztású háloszobaszerkrény előszobával ez egy valódi referenciánk. 

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.