Kérjük válasszon termékkategóriánk közül

Konyhabútor

Itt mutathatjuk csak meg igazán, milyen sokrétű szakmai tapasztalatot szereztünk több száz konyhabútor tervezése és beépítése során. Egyedi, kisebb vagy kedvezőtlen beosztású, alacsony ablakos konyhába kell beépített konyhabútort terveznünk? Igazi tervezői kihívás! Akár több verziót is készítünk konyhád ideális berendezésére, ráadásul tervezői szaktudásunk ez esetben ingyenes.
Megnézem a termékcsaládokat >>

Egyedi tervezés

Akár beépített bútoraink, a lépcső, a falfülke, a burkolat, a különleges fa térelválasztó vagy akár a beltéri nyílászáró is lehet egyedi. Stílusban, színben, faanyagban is a te elképzelésed az irányadó! Döntsd el te, milyen részleteket szeretnél látni magad körül. Külön felhívjuk a figyelmedet újdonságunkra, a Fotócsempére! Azzal, hogy bármilyen méretű csempére képesek vagyunk pixel-pontosságú képeket felvinni, végtelen lehetőséget adunk neked arra, hogy megmutasd egyéniségedet a konyhában, fürdőszobában és az egész lakásban.
Megnézem a termékcsaládokat >>

Gardróbok

Szerencsés vagy, ha külön helyiség áll rendelkezésedre a gardrób kialakításához. A többi bútorhoz illő és esztétikus megjelenés mellett fontos szempont a minél praktikusabb elrendezés is. A hely adottságaira szabott tervezői munkákkal biztosítjuk, hogy a rendelkezésre álló tér minden szegletét hasznosíthassuk. Gardróbodat ruhaliftek, angolfiókok használatával tesszük még kényelmesebbé, átláthatóbbá.
Megnézem a termékcsaládokat >>

Nappalibútorok

Hagyományos ülőgarnitúra, szekrénysor vagy irodasarok. Bármelyikre szükséged lehet a nappalidban. De mi a teendő, ha a szabványos megoldások nem működnek a tér adottságai, méretei miatt? Bevetjük tervezői tapasztalatunkat! Nappali bútoraink nemcsak a tér sajátságaihoz igazodnak, de a konyhabútorfrontokkal megegyező kivitelben, színben készülnek. Így egész lakásodat egységesen, harmonikusan rendezheted be bútorainkkal.  
Megnézem a termékcsaládokat >>

Hálószobabútorok

A hálószoba nemcsak egy helyiség, ahol az ágyad, éjjeli- és ruhásszekrényed van. Itt kezdődik és ér véget a nap. Ez a tér ad inspirációt a reggeli induláshoz, nyugalmat az éjszakai regenerálódáshoz.   Legyen belőle olyan hely, amely méltó keretet ad a napnak, alkalmazkodik igényeidhez, egyéniségedhez! A választott beépített nappali bútor stílusa, megjelenése a konyha vagy a nappali bútorait is jellemezheti, így egységes lesz az egész berendezés.
Megnézem a termékcsaládokat >>

Fürdőszobabútor

Ahol a készülődés és az ellazulás is fontos az adott térben,  fűrdőszoba ahová megfelelő egyéni bútorok kellenek a napi rutinhoz.  A fürdőszobád a mindennapi készülődés és a várva várt ellazulás terepe. Rendezd be úgy, hogy a napi rutint a személyiségedet tükröző vonzó térben végezhesd!Beépített fürdőszobabútoraink praktikusak, tetszetősek és bármilyen méretű, adottságú fürdőszobába elkészítjük őket
Megnézem a termékcsaládokat >>

Étkező

Étkezőink beépíthető bútoraink stílusát,faanyag-választékát és pácszíneit követik. Így válik igazán egységessé a belső tér berendezése. Itt is az egyedi igények teljesítésére törekszünk: az étkezőasztalok méretéről, a vendéglapok számáról, a tetőlap kiviteléről is te döntesz. A hazai székgyártókkal meglévő több évtizedes együttműködésünknek köszönhetően a székeket akár egyedi bútorainkkal azonos színekben is megrendelheted.
Megnézem a termékcsaládokat >>

Fotócsempe, Fotóüveg a jövő trendje

Időtálló, karcálló, egyedi. Legújabb termékeink, a Fotócsempe és a Fotóüveg páratlan vizuális élményt adnak, mivel nagy felbontással, pixelnyi pontossággal viszünk fel egy bármilyen, általad választott képet csempére, üvegre. Sőt nemcsak sík felületre, hanem akár bútorlapra is. Ajánljuk hátfalnak a konyhádba, a fürdőszobai csempére, vagy akár gyerekszobai bútorra. Családodat és vendégeidet is lenyűgöző modern megoldás.
Megnézem a termékcsaládokat >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.