Kérjük válasszon termékeink közül

Kőrisfa lépcső

A lépcső kivitelezése a legnehezebb szakmai feladatok közé tartozik. Mi azt javasoljuk, álmodozz bátran, mert a formáknak és a megoldási lehetőségeknek nálunk szinte csak a képzelet szab határt. A tökéletes kivitelezés érdekében először mindig precíz felmérést végzünk. Az egyedi munkákhoz sablonozást alkalmazunk, mellyel korrigálni tudjuk az épületi eltéréseket.  
Termékhez >>

Bükkfa lépcső

Kellemes, szívet és szemet egyaránt kényeztető meleg színével bükkfa lépcsőnk az otthonosság érzését hangsúlyozza. A választott forma itt is a helytől és elképzeléseidtől függ.
Termékhez >>

Faltakarasok, kiegeszitok

Egy stílusos otthonban a legapróbb részleteknek is a helyén kell lenniük. A faltakarásokkal, egyedi kiegészítőkkel nem kevesebbet érhetsz el, mint hogy tökéletes lesz lakásodban az összhatás.
Termékhez >>

Natur tölgy cipős szekrény, hifi betéttel

Klasszikus bútordarab rendhagyóan kettős funkcióban. A natúr tölgyszekrény egyszerre ad helyet a cipőknek és szolgálja az otthoni szórakozást.
Termékhez >>

Natur tölgy wenge színű tetővel

Szerintünk nincs haszontalan, csak kihasználatlan tér. Nézd meg ezt az egyedi bútordarabot és gondold végig, vajon otthonod mennyi lehetőséget rejt egy hasonlóan kreatív, egyedi belső megoldásra?
Termékhez >>

Katalin előszobabútor királynői eleganciát sugároz már az otthonodba lépéskor

Az adott térben pontosan illeszkedő, mélyített marású festett ajtókkal készülő hálószobabútor választható színnel és felülettel. A képen az elefántcsont színű látható díszített pillérekkel és fogazott duplungolt párkánymegoldással
Termékhez >>

Egyedi gyerekágyak

Korosztálynak megfelelő kialakítású egyedi gyerekszoba berendezések ágyak és szerkrények kombinációja.
Termékhez >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés