Kérjük válasszon termékeink közül

Kőrisfa lépcső

A lépcső kivitelezése a legnehezebb szakmai feladatok közé tartozik. Mi azt javasoljuk, álmodozz bátran, mert a formáknak és a megoldási lehetőségeknek nálunk szinte csak a képzelet szab határt. A tökéletes kivitelezés érdekében először mindig precíz felmérést végzünk. Az egyedi munkákhoz sablonozást alkalmazunk, mellyel korrigálni tudjuk az épületi eltéréseket.  
Megnézem az összes képet >>

Bükkfa lépcső

Kellemes, szívet és szemet egyaránt kényeztető meleg színével bükkfa lépcsőnk az otthonosság érzését hangsúlyozza. A választott forma itt is a helytől és elképzeléseidtől függ.
Megnézem az összes képet >>

Faltakarasok, kiegeszitok

Egy stílusos otthonban vagy egy hotelben a legapróbb részleteknek is a helyén kell lenniük. A faltakarásokkal, egyedi kiegészítőkkel nem kevesebbet érhetsz el, mint hogy tökéletes lesz az összhatás.
Megnézem az összes képet >>

Natur tölgy cipős szekrény, hifi betéttel

Klasszikus bútordarab rendhagyóan kettős funkcióban. A natúr tölgyszekrény egyszerre ad helyet a cipőknek és szolgálja az otthoni szórakozást.
Megnézem az összes képet >>

Natur tölgy wenge színű tetővel

Szerintünk nincs haszontalan, csak kihasználatlan tér. Nézd meg ezt az egyedi bútordarabot és gondold végig, vajon otthonod mennyi lehetőséget rejt egy hasonlóan kreatív, egyedi belső megoldásra?
Megnézem az összes képet >>

Katalin előszobabútor királynői eleganciát sugároz már az otthonodba lépéskor

Az adott térben pontosan illeszkedő, mélyített marású festett ajtókkal készülő hálószobabútor választható színnel és felülettel. A képen az elefántcsont színű látható díszített pillérekkel és fogazott duplungolt párkánymegoldással
Megnézem az összes képet >>

Egyedi gyerekágyak

Korosztálynak megfelelő kialakítású egyedi gyerekszoba berendezések ágyak és szerkrények kombinációja. Emeleteságy tömör kőris fából 
Megnézem az összes képet >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.