Kérjük válasszon termékeink közül

Fotócsempe időtálló, karcálló és mindig egyedi.

Nagy felbontású, pixel-pontosságú képek, az eredetivel megegyező minőségben. Csempén, üvegen vagy akár bútorlapon. Konyhában, fürdőben, bútorokon. Ahová csak álmodod.  
Megnézem az összes képet >>

Fotóüveg lenyűgöző, megunhatatlan látvány a lakásban

Fotóüveg egy különleges minőségű üvegburkolat, melynek készítéséhez precizitás, magas technológia és a manufakturális gyártás gondossága szükséges. Az egyrétegű fotóüveget ajtók közötti üvegekhez javasoljuk, ólomüveg hatású (de annál jóval olcsóbb) üveg létrehozására. Két edzett, biztonsági üveglap közé is felvihetj&uum
Megnézem az összes képet >>

Látványtervek egy klasszikus Katalin konyhára fotócsempével.

Milyen üdítően néz ki egy minden részletében eleganciát sugárzó konyhabútor egy olyan modern kiegészítővel párosítva, mint a fotócsempe? Profi grafikai terveink segítségével megmutatjuk, milyen sok lehetőséget rejt a Katalin konyhabútor!
Megnézem az összes képet >>

Látványtervek egy modern konyhára

Hányféle variációt kínálunk modern konyhabútorra, fotócsempét is felhasználva? Élethű látványterveink segítségével könnyen elképzelheted, milyen lenne modern konyhád!
Megnézem az összes képet >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.