Kérjük válasszon termékeink közül

Fotócsempe időtálló, karcálló és mindig egyedi.

Nagy felbontású, pixel-pontosságú képek, az eredetivel megegyező minőségben. Csempén, üvegen vagy akár bútorlapon. Konyhában, fürdőben, bútorokon. Ahová csak álmodod.  
Termékhez >>

Fotótextil és tapéta, lakásdekoráció textilre nyomtatással.

Emeld ki tárgyaidat hagyományos szerepkörükből egyedi textil dekorációval! A szublimációs technikát használó textilnyomás lehetőséget ad neked a kreativitás megélésére a lakberendezésben. Az eljárás lényege, hogy a textil rostjait színezzük, az eredmény pedig a mosható, vasalható textilnyomat.   A termékre hozott saját képekből és stock fotó adatbázisb&oa
Termékhez >>

Fotóüveg lenyűgöző, megunhatatlan látvány a lakásban

Fotóüveg egy különleges minőségű üvegburkolat, melynek készítéséhez precizitás, magas technológia és a manufakturális gyártás gondossága szükséges. Az egyrétegű fotóüveget ajtók közötti üvegekhez javasoljuk, ólomüveg hatású (de annál jóval olcsóbb) üveg létrehozására. Két edzett, biztonsági üveglap közé is felvihetj&uum
Termékhez >>

Látványtervek egy klasszikus Katalin konyhára fotócsempével.

Milyen üdítően néz ki egy minden részletében eleganciát sugárzó konyhabútor egy olyan modern kiegészítővel párosítva, mint a fotócsempe? Profi grafikai terveink segítségével megmutatjuk, milyen sok lehetőséget rejt a Katalin konyhabútor!
Termékhez >>

Látványtervek egy modern konyhára

Hányféle variációt kínálunk modern konyhabútorra, fotócsempét is felhasználva? Élethű látványterveink segítségével könnyen elképzelheted, milyen lenne modern konyhád!
Termékhez >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés