Kérjük válasszon termékeink közül

Fenyőnád keretes gardrób természetes, meleg, natúr.

A beépített fenyő-nád keretes gardróbból csak úgy árad a természetesség. Ajánljuk neked, ha a natúr, természetes megoldásokat keresed az élet minden területén, és egy olyan praktikus, személyes bútordarabra van szükséged, mint a gardrób. Az erről szóló cikkünket olvassd el itt! 
Megnézem az összes képet >>

Gardróbok, beépített szekrények

Beépített szekrények faltól falig méretre és igény szerinti belső szerkezettel készítve.
Megnézem az összes képet >>

Tömörfa gardrób szekrények

Vannak akiknek olyan gardrób szekrény való ami nem lehet nyitott de mégse egy fal szerű egységes felületet szeretnének nézni. Nekik ajánljuk a tömörfa furnér frontú pár mini méteres vastagságú koncert bútorcsaládunkat. Ennek a hatása lenyűgöző akik egy kicsit is értékelik a fa munkákat, mert minden erezet látványos és változatos. A belső elosztások meg mindig szem&e
Megnézem az összes képet >>

Modern Gardrób

Modern Gardrób ami minden nő álma! Olyan megoldásokkal rendelkezik am korszerű fiókvasalatokkal és ruhaliftekkel egyénre szabott igény szerint van kialakítva. Praktikus és rendezett, lehet nyitott vagy zárt ahogy szeretnéd. Az erről szóló cikkünket itt olvashatod:
Megnézem az összes képet >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.