Kérjük válasszon termékeink közül

Arras hálószobabútor határozott megjelenés, többféle kivitel.

Asszimetrikus oldalélű, mind fából, mind laminált anyagból elkészíthető front, melyet nyitott és üveges változatban is elkészítünk természetesen a hozzá illeszkedő stílusjegyek megtartásával.
Megnézem az összes képet >>

Magdi keretes toplistás hálószobabútor változatos kivitelben

Töretlen népszerűségű, keretes megoldású hálószobabútorunk választható faanyaggal és pácszínnel. Az évek során csak az változott, hogy épp melyik faanyagot és pácszínt kedvelik legjobban megrendelőink. A választható faanyagok: bükk, tölgy, cseresznye, juhar, dió.  Sajnos még nincs ilyen jellegű referencia fotónk.
Megnézem az összes képet >>

A1 Felhőkarcoló hálószobabútor modern, minimál háló.

Marás nélküli festett frontú hálószobabútor választható színekkel és felületi fénnyel. A „push open” megoldásnak köszönhetően akár a fogantyú is elhagyható, így tovább erősödik a modern minimálhatás. Jelenleg még nincs ilyen referencia fotónk
Megnézem az összes képet >>

Katalin hálószobabútor királynői eleganciát hoz a hálóba is.

Mélyített marású festett ajtókkal készülő nappali bútor választható színnel és felülettel. A képen az elefántcsont színű látható,díszített pillérekkel és fogazott duplingolt párkánymegoldással.  Ide vonatkozó cikkünket itt olvashatod.
Megnézem az összes képet >>

Koncert hálószobabútor természetességet sugároz, harmóniát teremt.

Bükk tömörfa ajtóval készülő hálószobabútor választható színpáccal. A klasszikusabb stílust kedveled? Kérd díszített, duplungolt párkánymegoldással! A választható faanyagok: bükk, tölgy, cseresznye, juhar, dió. Az ide vonatkozó cikkünket itt olvashatod!
Megnézem az összes képet >>

Nádkeretes fenyő hálószobabútor igazán természetes, igazán vidám.

Miért jó egy ilyen hálóban elaludni? Mert biztos, hogy vidáman ébredsz. A fenyőfa bútorokból és a beépített nádkeretes gardróbszekrényből csak úgy árad a természetesség. Szereted a natúr, természetes megoldásokat mindenben? Ez a hálószobabútor olyan hatást kelt, mintha maga a fenyőfabútor sugározná a napfényt!  
Megnézem az összes képet >>

Adél hálószobabútor ártatlan egyszerűségtől a trendi megjelenésig.

Árban a legkedvezőbb, stílusban pedig talán a legnagyobb változatosságot biztosító hálószobabútorunk. Színben és kialakításban sem kell kompromisszumot kötnöd.
Megnézem az összes képet >>

Milano hálószobabútor exkluzív, mégis természetesen elegáns.

A faanyaga és a pácszíne egyaránt választható a Milano háloszoba bútorban, melynek egyik különlegessége az éleken lefutó oldalkeretes megoldás. Eleganciája tovább fokozható a szálirány variálásával. Választható faanyagok: bükk, tölgy, cseresznye, juhar, dió.
Megnézem az összes képet >>

Egyedi gyerekágyak

Korosztálynak megfelelő kialakítású egyedi gyerekszoba berendezések ágyak és szerkrények kombinációja. Emeleteságy tömör kőris fából 
Megnézem az összes képet >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.