Kérjük válasszon termékeink közül

Magdi keretes toplistás konyhabútor változatos kivitelben.

Magdi keretes – toplistás konyhabútor változatos kivitelben. Töretlen népszerűségű, keretes megoldású konyhabútorunk választható faanyaggal és pácszínnel. Az évek során csak az változott, hogy épp melyik faanyagot és pácszínt kedvelik legjobban megrendelőink. A választható faanyagok: bükk, tölgy, cseresznye, juhar, dió. 
Megnézem az összes képet >>

Milano ami exkluzíve mégis természetesen elegáns

Milano konyhabútor – exkluzív, mégis természetesen elegáns. A faanyag és a pác színe egyaránt választható ebben a konyhabútorban, melynek egyik különlegessége az éleken lefutó, oldalkeretes megoldás. Eleganciája tovább fokozható a szálirány variálásával. Választható faanyagok: bükk, tölgy, cseresznye, juhar, dió.
Megnézem az összes képet >>

Látványtervek egy klasszikus Katalin konyhára fotócsempével.

Milyen üdítően néz ki egy minden részletében eleganciát sugárzó konyhabútor egy olyan modern kiegészítővel párosítva, mint a fotócsempe? Profi grafikai terveink segítségével megmutatjuk, milyen sok lehetőséget rejt a Katalin konyhabútor!
Megnézem az összes képet >>

Látványtervek egy modern konyhára

Hányféle variációt kínálunk modern konyhabútorra, fotócsempét is felhasználva? Élethű látványterveink segítségével könnyen elképzelheted, milyen lenne modern konyhád!
Megnézem az összes képet >>

Adélkonyhabútor ártatlan egyszerűségtől a trendi megjelenésig.

Árban a legkedvezőbb, stílusban pedig talán a legnagyobb változatosságot biztosító konyhabútorunk. Színben és kialakításban sem kell kompromisszumot kötnöd, ha az Adélt választod.    
Megnézem az összes képet >>

Katalin konyhabútor királynői eleganciát hoz, hagyományt teremt.

Mélyített marású festett ajtókkal készülő konyhabútor választható színnel és felülettel. A képen az elefántcsont színűtlátod díszített pillérekkel és fogazott duplungolt párkánymegoldással.
Megnézem az összes képet >>

Koncert konyhabútor természetességet sugároz, harmóniát teremt.

Valódi tömörfa ajtóval készülő konyhabútor, választható színpáccal. A klasszikusabb stílust kedveled? Kérd díszített, duplungolt párkánymegoldással! A választható faanyagok: bükk, tölgy, cseresznye, juhar, dió.
Megnézem az összes képet >>

Katie konyhabútor

Mélyített marású festett fa ajtókkal készülő konyhabútor választható színnel és felülettel. Különlegessége az ajtóba mart fogantyú ami szintén személyre szabható. A képen az bézs és wenge színűt kombinációt látod. De a panton színskálával dolgozunk. A 2017-es konyhakiállítás legnagyobb és szerintünk a legtöbbet fotózott konyhabú
Megnézem az összes képet >>

Steve konyhabútor

Marás nélkülifestett frontú konyhabútor, választható színekkel és felületi fénnyel. A legújabb „push open” és egyéb vassalat megoldásokkal van tele ez a mintakonyhánk ami a stúdiónkban megtekinthető! A 2017-es konyhakiállításra keszül és legújabb vassalatokkal elátott konyhabútor volt nagyon sok érdekes megoldása! Nézd meg az itt készült videónkat is! 
Megnézem az összes képet >>

A1 Felhőkarcoló konyhabútor és olyan bútorod lesz, amire mindenki felnéz.

Marás nélkülifestett frontú konyhabútor, választható színekkel és felületi fénnyel. A „push open” megoldásnak köszönhetően akár a fogantyú is elhagyható, így tovább erősödik a modern minimálhatás. Többrétegű festéssel és választható lakkozással.
Megnézem az összes képet >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.