Kérjük válasszon termékeink közül

Koncert konyhabútor természetességet sugároz, harmóniát teremt.

Koncert bútorcsaládunk természetes nyugodt harmóniát teremt az otthonában. Bükk tömörfa ajtóval és választható színpáccal készülő nappali bútor. Lehetőség van díszített duplungolt párkánymegoldásra a klasszikusabb stílus kedvelőinek. Választható faanyagok: bükk, tölgy, cseresznye, juhar, dió. Ide vonatkozó cikkeinket itt olvashatod!
Megnézem az összes képet >>

Nappali bútor szekrénycsaládok

Hagyományos és modern elemes szekrénycsaládok, amik hangulatos környezetet varázsolnak a dolgozószobába, gyerekszobába, nappaliba de akár az előszobába is. Jellegzetességét a természetes színvilág és egyedi formájú fogantyúi adják.  
Megnézem az összes képet >>

Arras nappali bútor határozott megjelenés, többféle kivitel.

Asszimetrikus oldalélű, mind fából, mind laminátos anyagból elkészíthető front, melyet nyitott és az üveges változatban is elkészítünk. Természetesen a hozzá illeszkedő stílusjegyek megtartásával.  
Megnézem az összes képet >>

Katalin nappali bútor királynői eleganciát hoz a nappaliba is.

Mélyített marású festett ajtókkal készülő nappali bútor választható színnel és felülettel. A képen az elefántcsont színű látható díszített pillérekkel és fogazott duplungolt párkánymegoldással.  
Megnézem az összes képet >>

A1 Felhőkarcoló nappali bútor és a nappalidra mindenki felnéz.

Marás nélküli festett frontú nappali bútor választható színekkel és felületi fénnyel. A „push open” megoldással elhagyhatjuk a fogantyút, így tovább erősödik a modern minimálhatás. Az ide vonatkozó cikkünk itt olvashatod!
Megnézem az összes képet >>

Adél nappali bútor ártatlan egyszerűségtől a trendi megjelenésig.

Árban a legkedvezőbb, stílusban pedig talán a legnagyobb változatosságot biztosító nappali bútorunk. Színben és kialakításban sem kell kompromisszumot kötnöd.
Megnézem az összes képet >>

Melodia nappali bútor kortalan, örök kedvenc a 80 as évektől kezdve

A tölgyfából készült Melodia bútorok egyik fő ismertetőjegye a jól látható,klasszikus mintázat. Ez az egyik legrégebbi termékcsaládunk, mely sokak számára jelenteti „a” nappalit.
Megnézem az összes képet >>

KÉRJEN AJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Küldés

Az MAGDI BÚTORSTÚDIÓ a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson ide.