Holnap kiállításra megyünk ezért üzletünk zárva lesz március 4. és 5-én-. Nyitás március 8-án.

Ezekben a percekben folynak az utolsó simítások és legfontosabb szerelési munkálatok (EDDIG MINDEN RENDBEN fa pult alját 3x). A helyszíni beszámolók szerint valami elképesztően ütős lett….Hol?

A stand a két bejárat közt 35/A találtok majd meg minket igazán bevállalós konyhákkal találkozhatsz, ahol bátran vegyítik a különböző felületeket, anyagokat és színeket, erős kontrasztokat. A hagyományostól a modernig,akár az extravagáns igények kielégítésére.

Egy szuper látványos üvegfelületek újra értelmezésével szeretnénk megmutatni azt a fantasztikus színvilágot, részletgazdagságot, amire képesek vagyunk a mostani XXI. századi nyomda és Led fénytechnikával. Lehetőség van tetszőleges témájú kép csempére vagy üvegre nyomtatására, ami feldobja és egyedülállóvá teszi konyhabútorod, lakásod kérdezd meg személyesen a szakma legjobbjait a kiállításon, miben tudnátok igazán személyre szabott meleg otthont varázsolni.

Gyere el a Konyhakiállításra, gyönyörködj hosszan,mert lesz látnivaló bőven. A stand látogatói számára több meglepetést is tartogatunk. Gondos tervezés és évek tapasztalata amely minden részletre kiterjed, mert veled tervezünk. Kérdéseiddel fordulj bizalommal a Magdi Bútor évtizedes tapasztalattal rendelkező tervezőihez, akik már 1748-db konyhát kiviteleztek.

Ez a 35/A stand többről szól, mint a konyhabútor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.