Az asztalon az összes aktuális prospektus amit a kezedbe adunk neked a választáshoz! És folyamatosan jönnek az új őszi promóciók a hírlevelekben, ezek a prospektusok általában évente többször teljesen megújulnak. Szinte hetente jönnek a termék managerek és tájékoztatnak az aktuális bevezetésről, hírekről, fejlesztésekről, évente több meghívás van komplex termékbemutatókra! Ezeken a szakmai napokon ugyanúgy továbbképzést kapunk, mint egy ügyvéd vagy orvos, az aktuális fejlesztésekről, nem csak a telefonok és a televíziók fejlődnek évről évre.

És mindezt a tudást átadjuk neked, amikor veled tervezünk a stúdióban, miután megismertünk, csak az igényeidnek megfelelő gépeket javasoljuk. Mindig adunk több választási lehetőséget az általad preferált márkából, hogy valódi alternatívát nyújtsunk az árgépen való keresgélés helyett.
Egy stúdió a gépeket a jelzett összegekért nemcsak megrendeli,hanem szerelésig összeszedi,tárolja és kiszállítja a bútorral együtt, amit komplett beszerel. Az évtizedes partnerkapcsolatok miatt pedig az esetleges garanciális problémákat gördülékenyen megoldjuk.

Ha más csatornán rendeled,akkor az általad választott szállító cég és neked kell intézi ezt, részünkről arra van szükség, hogy a szerelésen minden legyen ott, hogy másnapra már használható konyhád legyen!
Ez tudja a mi konyhastúdiónk ahol

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.