Kedves érdeklődő eladó az alábbi a mintaboltunkban kiállított és megtekinthető elemes sarok Cappuccino konyhabútor,melynek méretei ebben az összeállításban 420 x 200 cm + 200 x 90 cm sziget. A munkalap még szabadon rendelhető,így a sziget akár beépíthető sorba vagy nagyobbra is kialakítható,mivel az elemek kiosztása is változtatható.

Anyaga festett MDF Cappuccino (Milesi 028) nemcsak a frontok hanem a látható oldalfelületek is festve vannak, minőségi manufaktúra egyedi gyártásban készült. Különlegessége a speciális sok polcos sarok kamraszekrény, ami ideálisan helyettesít egy komplett spájz helyiséget. A munkalap még választható színű, olyan lesz amilyet szeretnél hozzá, Ami a képeken nem látszik de van hozzá egy szabadon álló hűtőnek való festett dupla oldalfal takarás,ami jobbra és balra a hűtő mellé összeszerelhető. Minden belső vasalat prémium Blum pánt és fiókcsúszó,most érkezett a gyárból a mintaboltba.
2.542.000 Ft helyett 1.842.000 Ft gépek nélkül

Az árban benne van egy választható Egger munkalap is,amit a könnyebben egyénre szabhatóság miatt még nem rendeltünk meg,legyen az egyszerű fehér,mint a tejhab. Vagy szerintünk remekül passzol hozzá egy bevállalós erősebb rozsda szín is.Az ár tartalmazza a szerelés és szállítás díja Budapestre. Szükség esetén egyéb új elemeket tudunk gyártani hozzá, a konyhába, étkezőbe vagy a lakás egyéb pontjaiba is, hogy egységes stílus legyen mindenhol az új otthonodban.
Megtekinthető a Stúdiónkban.   Magdi Bútor Óbuda Vihar utca 18-28

Érdeklődni a mail@magdibutor.hu vagy a facebook oldalunkon.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.