2017 Január 18-19-én Stúdiónk zárva lesz!

Mivel elutazunk a kölni nemzetközi szakkiállításra, hogy inspirálódjunk és megismerjük a legújabb  tendenciákat, technológiákat. Nagyon várjuk már és készülünk majd sok meglepetéssel, összeállításassal.

Kövessetek minket az instagramon. @magdibutor

 

Egy sokoldalú termékkiállítás ami bemutatja a szakma minden szegletét, az aktuális belső építészet-tendenciákat képviselő trendeket. Több mint 100,000 darab bútort állítanak majd ki a világ több, mint 100 országából érkeznek ide érdeklődők százezres nagyságrendben. Mi ez?

Ez a kölni nemzetközi vásár.

4342_magdibutororiginalpreviewjw_2.jpg

2017-es évben  több mint 1,200 kiállító a világ 50 országból érkeznek erre a  kettős szakkiállítása kölni nemzetközi bútor szakvásárra, melynek minden páratlan évben betétkiállítása a LIVING KITCHEN elnevezésű tematikus konyhakiállítás. Most  IMM Cologne és a Living Kitchen együttesen várja majd az érdeklődőket. Egyébként páros években Milánó ad helyet az európai trendeket meghatározó konyha kiállításoknak.

23_magdibutorheader-folge_974x180.jpg
12_magdibutorcoarse.jpeg

 

  

Itt lesz tényleg minden ami a holisztikus konyhai fogalmába belefér minden ami a konyhához valamilyen módon hozzá tartozik. És minden ami bútor és design. Hogy igazán tematikus legyen arra minden lehetőség és hely megvan.

A legújabb tendenciákat mutatják meg a legjobbak között. És miért pont Németországban? Mert a német konyhai ipar a legerőteljesebb világszerte. A konyha minden egyes szegletéhez tartozik egy kulcspartner ami az egész piacot uralja. Csak pár főbb nevet mondva: Bosch-Siemens géppark, Blanco tálak, Blume vassalatok, Lechner munkalapok.

345_magdibutororiginalpreviewjw.jpg

Szóval minden mai konyha, de lesz még sok egyéb kiegészítő főzőshow amik elbűvölő és megihlető módon nyújtanak majd élményt az érdeklődőknek. Amire majd az összes gasztroblogger ráizgulhat. Könnyedén énekelnek a szakácsok főzés közben, megnyerő és változatos receptek egyben tájékoztató jellegűen mutatják be a konyhát vagy az aktuális legmodernebb gépeket. Így teszik élő eseményé a konyhakiállítást. 

   

2_magdibutororiginalpreviewjw_3.jpg

 

 

32_magdibutordsc05611.jpg

 

Mire vagyunk kíváncsiak? Természetesen mindenre! Befogjuk tudni járni az egészet? Azt sajnos kötve hiszem. De majd igyekszünk megmutatni a legérdekesebb pontokat. 

Próbaképp felállítunk pár hipotézist és meglátjuk beigazolódik-e: 

  • Folytatódik-e a fehér és szürke színvilág ami már a 2014-es Kölni vásáron már uralkodó volt, hogyan jelenik meg a Greenery a 2017-es év Pantone színe.
  • Milyen lesz az uralkodó munkalaptípus egészen vékony 10mm vagy a vastag 80-120mm Lesznek-e kiemelkedő mobilizálható munkapultok.
  • A mosogató tálak mint a konyha ékköve hogyan fog harmonizálni a főbb konyhákban. Milyen egyéb kiegészítőket sikerül még beletenni.
  • A konyha teljes eltüntetése nagy ajtókkal vagy szellősebb polc megoldások lesznek uralkodóak.
  • Milyen lesz a High Tech vonal a továbbiakban, hogyan okosodik a konyhánk a jövőben. (pultba épített érintőképernyő, és okos hűtő után mi jön?
  • És legfőbb kérdés mi az amit már idén át lehet adaptálni a magyar piacra és mi az ami még mindig tolódni fog éveket mire rákap majd a hazai közönség. Kicsit olyan ez, mint egy jövőbe látó kaleidoszkóp.

 

434_magdibutororiginalpreviewjw_1.jpg

És mi ott leszünk! Kövess minket a héten és megpróbálunk neked megmutatni a vásár legérdekesebb pontjait. Ami talán a te otthonodat is befolyásolni fogja a közeljövőben.

(Technikai lehetőségektől függően lesz élőben történő bejelentkezés és komplett összefoglalókra számíthatsz majd a héten.)

Forrás magdibutor.blog.hu 2016-os sajtóképek 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.