Discover Kitchen Ideas volt a hívószó és mi fel is fedeztük neked!

Véget ért a imm cologne és a livingkitchen2017-es szakkiállítás és vásár, ahol a  szakmabelik, gyártók, forgalmazó partnerek, lakberendezők, sajtósok mind együtt csodálták meg a bútor szakma legújabb fejlesztéseit és ötleteit, hogy aztán a nagyközönségnek is megnyissák a hétvégére a vásárt. Ezek után mindenki ihletett állapotban tér haza szerte a világba és a saját piacának megfelelően alkalmazza a legújabb trendeket. Mi is ott voltunk és szeretnénk egy szubjektív beszámolót adni neked.

 

 

magdibutor_livingkitchen17133.jpg

 

Múlt héten még a kiállítás előtt felállítunk pár V. hipotézist, kíváncsiak voltunk beigazolódnak-e az elvárásaink:

  • I.Folytatódik-e a fehér és szürke színvilág, ami a 2015-ös kölni vásáron már uralkodó volt, hogyan jelenik meg a Greenery a 2017-es év Pantone zöld színe?
  • Azt tapasztaltuk, hogy a fehér alapszín megmaradt és a használata még letisztultabb lett,kizárólag természetes anyagokkal kombinálva:szürke betonnal, kővel és leginkább tölgyfával. A Greenery zöld 2017-es év színe kevés konyhában, és ott is inkább csak kiegészítőkben tűnt fel. Domináns volt még az arany és a réz alkalmazása mindenfelé a kiállításon.


16143047_1435090809856740_8779846877675379479_n.jpg

 

 

  • II.Milyen lesz az uralkodó munkalaptípus: egészen vékony 10 mm vagy a vastag 80-120 mm? Lesznek-e kiemelkedő mobilizálható munkapultok?
  • Azt tapasztaltuk, hogy vegyesen alkalmazták: egészen vékony kő vagy fém lapokra vastag fa betéteket helyeztek, amik akár mobilizálhatóvá tettek gépi emelés segítségével így áthidalva az étkezőasztal és a bárpult közötti magasságkülönbséget A munkalapokba alulról függesztett mosogatók kaptak helyet, és az inox, indusztriális felületek is a reneszánszukat élik. A másik érezhető hatás volt a munkalapok szabad túlnyúlása a térbe,illetve a pult anyagának változatos formában és alakban felfuttatása a falra vagy éppen különböző magassági szintek bemutatása. Újfajta speciális felületkezelt kő anyagot is bemutattak (KProof), aminek tisztíthatósága révén kompromisszumok nélkül használhatjuk a munkafelületet,sőt kerámia és az indukciós főzőlap technológia párosítva egységes munkafelületként használhatjuk a  konyhafelületet, aminek a felületén már főzni is tudunk.59magdibutor_livingkitchen1759.jpg

 

 

 

fireshot_capture_109_imm_cologne_2017_highlights_und_einrichtung_https_www_youtube_com_watch.png

Kerámia pult indukciós betéttel, külön főzőlap nélkül használható munkafelület. Videó itt

Teljes fénykép albummot itt tatálhatod.(144 kép)

  • III.A mosogató tál, mint a konyha ékköve hogyan fog harmonizálni a főbb konyhákban? Milyen egyéb kiegészítőket sikerül még beletenni?
  • Azt tapasztaltuk, hogy a BLANCO fejlesztői többfunkciós kiegészítőkkel a mosogatótál terét is ténylegesen bevonták a konyhai folyamatokba. A 3D-s mosogatás és munkafelület” több szinten oldja meg ezt. A mosogatótálban kialakított kapaszkodók a dupla belső peremnél és az ezekre illeszkedő kiegészítők  egy újabb dimenziót nyitnak a mosogatótál használatában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.