A hálószoba berendezésének megálmodásakor legtöbben elsősorban az esztétikai szempontokat veszik figyelembe. Ez nem is baj, hiszen nagyon fontos, hogy otthonunk olyan legyen, ami valóban a saját ízlésünket tükrözi, és tényleg jól érezzük magunkat benne. Azonban nyilván nem elég csak erre gondolni, mindenképpen figyelmet kell szentelni annak is, hogy mennyi holmink van, aminek helyet kell találni, és hogyan tudnánk ezeket praktikusan elhelyezni. Ha már végigböngésztünk ezerféle szekrényt, és még mindig nem találjuk a megoldást, érdemes lehet elgondolni a beépíthető bútorokon, amik maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló helyet, és tökéletesen passzolnak a környezetükbe.

 6moqjoz47l5_pj2eqgvwlgb20c1z4tc0ej3ennbgrw0.jpgAmikor minden kéznél és a helyén van.

 

Beépített szekrény a szobában

 

Ha megkérdezik, miért jó egy beépített szekrény, az első válasz, ami beugrik, az, hogy mert nagy. Ez valóban egy nagy előnye a beépített szekrénynek, hiszen nagyon sok holmit tudunk benne tárolni. Ezeket a szekrényeket ráadásul egyedileg tervezik, így az utolsó polcig meg lehet határozni, hogy mi hová kerüljön, nem azzal kell beérni, ami van. Így garantáltan olyan szekrényt kapunk, amilyet szeretnénk. Nem baj, ha nincs minden részletre kiterjedő elképzelésünk, hiszen a tervezők éppen azért vannak, hogy az igényeinket és kéréseinket figyelembe véve megalkossák azt a beépített szekrényt, ami ideális számunkra. Egy jól megtervezett beépíthető bútornál praktikusabbat és jobban kihasználhatót garantáltan nem találunk sehol! Mert semmi sem passzolhat mindenhová.

 _magdibutor_koncert_tomor_bukkfa_dio_paccal_gardrob_haloszobaban20.jpgHagyományos harmóniát áraszó nyugalom, pont ami kell egy hálószobába.
 

Gardróbszoba beépítve

 

Nemcsak a hálószobában jönnek jól a beépített bútorok, hanem a gardróbban is. Ez a helyiség ugyebár teljes egészében ruhák, cipők és kiegészítők tárolására szolgál, ezért nagyon hasznos, ha jól be van építve polcokkal, akasztókkal, szekrényekkel és egyéb tárolókkal. Így mindennek lesz helye, semmi sem fog csak úgy kallódni. Az egyedileg tervezett gardróbszobában maximálisan ki lehet használni minden egyes zugot, így garantáltan elfér majd az összes holmi, amit szeretnénk benne tárolni.

_magdibutor_nadkeretes_gardrob_haloszobaban091.JPGNaturista természetes megoldás azért tetszik, mert időtlenül ártatlan hatás ad, szinte gyermeki. De közben figyeltem az oszlopok adta beugrókra is.

forrása: http://magdibutor.blog.hu/2015/12/04/maximalis_helykihasznalas_beepitett_szekrenyekkel

Magdi Bútor Stúdió a​ hely, a​hol veled tervezünk, otthont alkotunk neked​!​ Teljes körű szolgáltatás, kivételes igények megvalósítása​! Solymosi-Kabdebó Magdolna​, a​ beépíthető bútor​ok ​szakértő​je​.

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.