unspecified.jpg

 

A fehér bútoroknak mindig volt egy szűk rajongó rétege, de az elmúlt években végre hozzánk is elérkezett ez a trend,és idén tovább növekszik a népszerűségük. A fehér berendezésnek valószínűleg az olcsó, fehér bútorlap miatt nem volt presztízse. Tény, hogy bizonyos fajtákról egyszerűen ordít, hogy nem éppen minőségiek – akkor már jobban mutat a fa mintás bútorlap. Természetesen azonban nem csak ilyenek lehetnek a fehér bútorok, megfelelő festéssel és felületkezeléssel nagyon elegánsak, letisztultak is tudnak lenni, ha jól, megfelelő minőségű alapanyagból készítik el őket. Ezek azok, amik 2016-ban egyre közkedveltebbek.

 

Miért szeretjük a fehér bútort?

 303.jpg

 

  • Mert bárhová passzol. A fehér színnel nincs olyan probléma, hogy nem illik a környezetébe, mert ez gyakorlatilag mindenhez megy. Legyen akármilyen színű a fal, a fehér bútor biztosan jó lesz hozzá, nem kell az összhatás miatt aggódni. Sötétebb és világosabb helyiségben is jól mutat.

 301.jpg

 

  • Világossá teszi a helyiséget. Akár a konyhánk, akár a szobánk vagy a nappalink fehér, az biztos, hogy kellemesen világos lesz, vidám hangulatot áraszt. Éppen ezért a fehér bútor különösen előnyös azokban a helyiségekben, ahová nem sok természetes fény jut be: így nem fogjuk úgy érezni, hogy egy sötét lyukban vagyunk.

 

 katalin_konyhabutor_melyitett_marasu_festett_front_konyhaszigettel_3.jpg

 

  • Letisztult eleganciát áraszt. A fehérben van valami elegáns, amiért előszeretettel alkalmazzák olyan helyeken, ahol letisztult, visszafogott hangulatot szeretnénk elérni. Ha nekünk is valami hasonló a célunk a bútorral, bátran engedjünk a kísértésnek, a fehér berendezéssel biztosan elegáns lesz a lakásunk.

 

 img_4290.JPG

  • Játék a kontraszttal. Kifejezetten modern divat, és egyre jobban elterjed a fekete és a fehér kontrasztjának kihasználása. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy egy lakás berendezése során ezt a két színt egymás mellé rakják, manapság azonban minél extrémebb valami, annál népszerűbb. A fekete, szürkés árnyalatok és a fehér tényleg jól mutat együtt, különleges, vagány, modern hatást kelt.

 
img_4294.JPG

 

  • Egy hátrány: úgy illendő, hogy az előnyök mellett egy hátrányt is megemlítsünk: a tükörfényes fehér bútoron minden  hamarabb meglátszik,de a mai tisztítószerek mellett ez sem igazán jelent problémát és a felületi fényesség választható a matt-selyemfényű-magasfényű skálán,amivel ez a probléma is kiküszöbölhető.

 

katalin_komod.JPG

 

a1_fenyes_feher_festett_konyhabutor_1.jpg

 

Képek forrása:  MBStudió, 123rf #magdibutor

Magdi Bútor Stúdió a​ hely, a​hol veled tervezünk, otthont alkotunk neked​!​ Teljes körű szolgáltatás, kivételes igények megvalósítása​! Solymosi-Kabdebó Magdolna​, a​ beépíthető bútor​ok ​szakértő​je​.

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad! Ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot írj rám messengerben!: m.me/magdibutor

Megtalálhatsz minket itt is:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.