#magdibutor_gardrob_butor

Amikor az ember építkezik, vagy bővíti a lakást, és megadatik a lehetősége arra, hogy esetleg egy gardróbszobát is kialakíthat, biztos, hogy el fog gondolkodni a lehetőségen. A gardrób szinte mindenki számára vonzó, különösen persze a nőknek – egy szép kis (vagy nagy) szoba, ahol kényelmesen elférnek a ruhák, cipők, kiegészítők. Ki ne szeretne ilyet? Amellett azonban, hogy egy gardrób a legtöbb ember szemében elegáns, praktikus okai is lehetnek annak, hogy emellett teszi le a voksát valaki. Hogy mást ne említsünk: nem kellenek ruhásszekrények!

 

Teljesen helyettesítheti a szekrényeket

 

Nemrég egy ismerős vezetett körbe a frissen elkészült házában. Először nem tudtam, mi furcsa, de a gardróbhoz érve ő maga válaszolta meg: a házban nincsenek szekrények. Van ugyanis egy szép nagy gardróbszoba, ahol az egész család holmija elfér, plusz olyan tárgyak is, amiket ritkán használnak. A hálókban így csak ágyak vannak, éjjeliszekrények, komód, nincs nagy ruhásszekrény.

 

Ez nagyon praktikus, ugyanis sokkal kisebb helyiségekre van volt emiatt szükség hálószobáknak, mégis mindenki kényelmesen elfér a sajátjában. A gardróbban rendezetten el tudtak helyezni mindent, ugyanis a helyiség mindegyik fala a padlótól a plafonig be van polcozva, és egy külön akasztós, fiókos részt is kialakítottak. Tényleg mindennek van helye, és sokkal kevésbé zsúfolt a lakás, olyan kellemesen szellős.

 

 

 

 

Mire kell figyelni, ha kialakítjuk a gardróbot?

 

Ebben a helyiségben egyetlen dologra kell figyelni: hogy sok legyen a tárolóegység. Ez jelenthet polcot, fiókokat, akasztós részleget egyaránt. Célszerű előre átgondolni, mennyi holmink van és ezeket hogyan szeretjük tárolni, majd ehhez igazítani a polcok, fiókok és akasztók számát. Érdemes a meglévők holmikra még rászámolni, hiszen a ruhatár bővülhet, a felső polcokat pedig meghagyhatjuk a ritkán használt tárgyaknak. Ha a gardróbot jól átgondoltan alakítjuk ki, biztos, hogy mindennek megtaláljuk a helyét, és csökken a lakás zsúfoltsága.

Szóval ha igazi neked való szekrényt szeretnél várunk téged egy alaprajzzal és egy időpontfoglalás után meg is valósítjuk az elképzelésedet itt Óbudán a bútorstúdiónkban. Vihar utca 18-28 #magdibutor

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.