Olcsóbb is lehet az egyedi bútor

 

Az egyedi bútor készíttetésének lehetősége sokak számára lehet vonzó, hiszen így teljesen a saját igényeinket tudjuk kielégíteni, nem kell kompromisszumot kötni, nem kell beérni egy „majdnem” olyannal. Azonban rengeteg embert vet vissza, hogy egyedi bútort készíttetni bizony költséges. Nos, ha ahhoz hasonlítjuk az árat, amikor a leakciózott, olcsó kategóriából választunk berendezési tárgyakat, valóban sokkal többre jönne ki egy saját magunk által tervezett bútor készíttetése. Nem feltétlenül igaz azonban, hogy egy ilyen bútor mindenképpen drágább az üzletekben kaphatóknál. Sőt, sokszor még jobban is jövünk ki anyagilag.

 

 

Ha különleges megoldások kellenek…

 

Biztos sokaknak ismerős a helyzet… kicsi a szoba, de sok holmit kellene elpakolni. Szép szekrények vannak a boltban, de drágák, illetve ha mindennek helyet akarok találni, legalább kettő kell, plusz még egy fiókos szekrény. Ez már egy kisebb vagyon is lehet, ha olyan bútorral szemezünk, ami minőségi szempontból is megállja a helyét, és jól is néz ki. Ilyenkor érdemes azon elgondolkodni, vajon mennyivel jönnénk ki jobban, ha csináltatnánk egyetlen szekrényt, amiben mindennek megvan a maga helye: rejt fiókokat is, praktikus elrendezésének hála, az összes ruha elfér benne. Nincs kihasználatlan hely, mert a padlótól a plafonig ér, és minden négyzetcentimétert hasznosíthatunk. Jól hangzik ugye? Nos, valószínűleg olcsóbb is, mint az első verzió!

 

Mitől függ, hogy mennyi?

 

Az, hogy mennyibe fog kerülni az egyedi bútor készíttetése, sok tényezőtől függ. Először is, természetesen az alapanyagok árától. Ezek alapvetően befolyásolják, hogy mennyit is kell áldozni a bútorunkra. Komoly különbség lehet az olcsóbb bútorlapok, és a tömörfa lapok között – itt csak a pénztárcánk szabhat határt a lehetőségeknek. A méretre vágás, valamint az egyéb tartozékok (pántok, fogók az ajtókra stb.) szintén pénzbe kerülnek, és természetesen az asztalos munkája is. Ők meglehetősen változatos áron dolgoznak, de ezzel vigyázzunk! Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb, de nem érdemes a gyanúsan olcsóval se beérni. A legjobb, ha ajánlások alapján választunk.

forrás http://magdibutor.blog.hu/2016/01/15/olcsobb_is_lehet_az_egyedi_butor

Magdi Bútor Stúdió a​ hely, a​hol veled tervezünk, otthont alkotunk neked​!​ Teljes körű szolgáltatás, kivételes igények megvalósítása​! Solymosi-Kabdebó Magdolna​, a​ beépíthető bútor​ok ​szakértő​je​.

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap sütiket használ a jobb felhasználói élmény miatt.