Az első és utolsó dolgok, amit vendégeid otthonodból látnak, az a bejárati ajtó közvetlen környezete. Ráadásul a kabát és a cipő levetése, majd felvétele közben itt el is időznek és garantáltan alaposan körbe is néznek. Ezt nevezhetjük első benyomásnak is amit az otthonod add a vendégeidnek. És neked is ez lesz a könnyed indulás és a hazatérés helyszíne.

Ügye neked sem mindegy mivel van az előszobád berendezve?!

Főleg ha olyan adottságok vannak, hogy ott futnak a gázcsövek ott van a villany-gáz óra, de kell egy fogas a kabátoknak, az esernyőknek és egy hely ahová a kényelmesen leülhetsz cipőt kötni. Vagy egy stabil hely a kulcsoknak, és a kedvenc táskádnak is kéne egy fogas.Legyen minden praktikus, hogy soha többé ne kelljen semmit keresgélni. Ezek voltak a szempontjaink amikor ezt a hangulatos és igényes előszobát megterveztük a megrendelőkkel. Ez a #magdibutor varázsa, mert #veledtervezünk Egy elégedett megrendelőnk saját fotói nagyon szépen köszönjük!

Az első és utolsó dolgok, amit vendégeid otthonodból látnak, az a bejárati ajtó közvetlen környezete. Ráadásul a kabát és a cipő levetése, majd felvétele közben itt el is időznek és garantáltan alaposan körbe is néznek. Ezt nevezhetjük első benyomásnak is amit az otthonod add a vendégeidnek. És neked is ez lesz a könnyed indulás és […]