RÓLUNK

A Magdi Bútor Stúdió a lakásod bármely helyiségébe egyedi, igényes kivitelezésű beépített bútort tervez – Veled együtt. A stúdió azt jelenti, együtt gondolkodás, közös alkotás. Valóban együttes munkának tartjuk, ahogyan vásárlóink elképzelései nyomán megvalósul az egyedi konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba vagy étkező bútor, gardrób. Kabdebó Péter és felesége, Magdi 1990-ben alapították meg „elődünket”, a Magdi Konyhastúdiót. Ez az elemes beépíthető konyhabútorokat gyártó és forgalmazó vállalkozás akkor kuriózumnak számított. Bútoraink stílusa folyamatosan újult meg az évek során, de az együtt gondolkodás a 1993-ban nyílt üzletünkben is tovább élt. Igényeidet, álmaidat, szokásaidat közösen, több tervet készítve formáljuk az elképzelt bútorrá. A neves faiparos dinasztia negyedik generációját képviselő üzletünk 2015-ben újult meg Magdi Bútor Stúdió néven. Találkozzunk óbudai üzletünkben és tervezzünk együtt! Solymosi-Kabdebó Magdolna & Solymosi-Kabdebó Márk

Partnereink

Nagyon elégedettek vagyunk a stúdióval, mind a tervezés, mind a szerelés részéről. Az tervezés során nagyon rugalmasak és ötletesek voltak, a felmerülő kívánságokat/problémákat tökéletesen meg tudták oldani. A szerelők nagyon profin dolgoztak és a végeredmény egy tökéletes konyha lett.

Ledó Ágnes / Google

Minőségi, nagyon profi munkát végeznek.Maximálisan ajánlom Magdikáékat!

Csenki József / Google

„Kedves Magdika! Tegnap nagyon ügyesek voltak a fiúk. Ezúton is szeretném megköszönni nektek, de elsősorban Neked, hogy megvalósítottátok az álmunkat. Sok bútort vettem már életem során, de ilyen profi munkát ezen a téren még nem láttam. Jó látni, hogy a szíveteket is beleteszitek.”

MIRORIM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük