logo_stcok_tervezes

Ha azt kérdezed, hogy mivel foglalkozunk, akkor két választ tudunk adni.

„Papíron” bútorokat tervezünk és készítünk (az igényfelméréstől a beszerelésig).

Valójában megtervezzük a mindennapjaidat. A tervezéskor nem „valamilyen” konyhát tervezünk neked, hanem az igényeidből kiindulva megalkotjuk azt a teret, ahol élni szeretnél. Képzeld el az életed egy nagy színdarabként: mi a díszletet adjuk hozzá, hogy a legsikeresebb színdarabot élhesd.

Nem bútorokban gondolkodunk, hanem pillanatokban. Olyan teret alkotunk neked, ahol a hajtós munkanapok stressze kicsit megenyhül… a vacsora ízesebbé válik… a beszélgetések súlya nagyobb lesz… a délutáni pihenés nyugtatóbb, az éjszakád csendesebb.

Nehéz leírni azt, hogy mindez hogyan néz ki, ezért kérj egy ingyenes látványtervet. Tapasztalni fogod már az igényfelmérésnél is, hogy bútornál jóval többet adunk neked. A 3D látványtervek megpillantásakor pedig egy semmihez nem fogható nyugalom tölt el: „igen, pontosan így akarok élni”.

(Természetesen bárhányszor változtatunk a látványterveken, hogy tényleg álmaid otthonában lakhass.)

Lakásod, házad, irodád, szállodád bármely belső terébe készítünk egyedi beépített bútort. Kérhetsz akár egyetlen asztalt vagy széket is, de ha kell, egységesen berendezzük az összes helyiséget. Rendelhetsz komplett konyhabútort, de bebútorozzuk nappalidat, hálószobádat, fürdőszobádat, gardróbodat is.

logo_stcok_tervezes

6 lépés, amellyel a „mintha rám szabták volna” bútoraid készülni fognak

Ajánlat: az a legjobb, ha először írsz nekünk, időpontot foglalsz itt az oldalunkon, majd el jössz üzletünkbe, ahol megismerhetjük igényeidet, majd pontos ajánlatot adhatunk.(Az első három alkalom díjmentes)
Tanácsadás: ha szeretnéd, lakberendezési és belsőépítészeti tanácsadással pontosítjuk igényeidet.
Felmérés: amint tudjuk, milyen bútor(ok)ra van szükség, felmérjük a beépítésre váró helyszínt.
Tervezés: minden egyedi igényedet figyelembe véve megtervezzük a bútor(oka)t. A gyártáskész rajzok tervezéséhez AutoCad programot használunk. 3D-s látványtervvel segítjük, hogy előre elképzelhesd a beépített bútort.
Gyártás: Általában 2 hónapos ütemben működünk a megrendeléstől számítva, de mindig garanciális határidőre legyártjuk a tervezett bútorokat a bajai bútorüzemünkben. Megnézem az összes képet rólunk-->
Beszerelés: a folyamat utolsó állomásaként szerelőink beépítik a helyszínen a kész bútorokat, majd takarítunk egyet, hogy „enni lehetne róla” tisztaságban vehesd át időtálló bútoraidat.
Válogass saját gyártású, elemes és fix konyháink, más beépített bútoraink közül! Megnézem az összes képet-->

Teljes rugalmasság: egyedi igények és fix megoldások

Határozott elképzeléseid vannak a megálmodott bútor formái vagy színei terén?

Minden egyedi igényt teljesítünk, hiszen munkamódszerünk lényege épp az, hogy „veled tervezünk”.

Csak azt tudod, hogy bútorra van szükséged konyhádba, nappalidba, akár egész lakásodba?

Lakberendezési, belsőépítészeti tanácsadássalérjük el, hogy elégedett legyél új bútoroddal – akár a fix összeállítású konyhákkal is.

De csak egy munkalap cseréjével vagy a meglévő bútor ajtófrontjának a cseréjével kapacitás hiányában jelenleg nem tudunk foglalkozni.

 

Ebben tudunk neked segíteni: házak-lakások, igényes egyedi kivitelezése, teljes körű tervezés, gyártás és szerelés.

Csak egy munkalapcsere, egy kanapé, vagy egy fogantyú csere esetén kapacitás hiányában nem tudunk segíteni.

Veled tervezünk, otthont alkotunk ez a #magdibutor varázsa! 

.